Την καθιέρωση «Εισαγγελέα Ηλεκτρονικού Εγκλήματος» ζητούν οι έμποροι

Την καθιέρωση «Εισαγγελέα Ηλεκτρονικού Εγκλήματος» ζητούν οι έμποροι Facebook Twitter
0

Τον ορισμό «Εισαγγελέα Ηλεκτρονικού Εγκλήματος», ζητά με επιστολή της από τον υπουργό Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Σταύρο Κοντονή, η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, στο πλαίσιο της προσπάθειας για αύξηση των ηλεκτρονικών συναλλαγών και του ηλεκτρονικού εμπορίου.

 

Ο Εισαγγελέας Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπως σημειώνεται στην επιστολή, δυνητικά θα μπορούσε να οδηγήσει σε μειωμένη γραφειοκρατία και λειτουργικά κόστη και αποφυγή της απώλειας κρίσιμου χρόνου για την εξέλιξη υποθέσεων που βρίσκονται υπό διερεύνηση.

 

Άλλωστε, η επιτυχία του θεσμού του Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος που ορίστηκε με το ν. 3943/2011 δείχνει ξεκάθαρα ότι ο ορισμός Εισαγγελέα Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα συνέβαλε σημαντικά στη βελτίωση της ποιότητας και της ταχύτητας των διαδικασιών δίωξης του ηλεκτρονικού εγκλήματος και στην άρση της ανασφάλειας των πολιτών.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Ελλάδα / Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Διπλή ληστεία σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών στο Περιστέρι μέσα σε μόλις 25 λεπτά – Ο δράστης απείλησε υπαλλήλους με μαχαίρι και διέφυγε με 2.200 ευρώ. Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
LIFO NEWSROOM
Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ελλάδα / Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ο διακεκριμένος παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, όπως και η κόρη του, σχολίασε τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν λόγω των μισαναπηρικών στίχων στο νέο τραγούδι του Light
LIFO NEWSROOM