Ληστείες σε φαρμακείο και πρακτορείο του ΟΠΑΠ

Ληστείες σε φαρμακείο και πρακτορείο του ΟΠΑΠ Facebook Twitter
0

Δύο ληστείες σημειώθηκαν χθες το βράδυ, στον Άγιο Παντελεήμονα και στην Ανάβυσσο. Ειδικότερα, στις 20:30 δύο άγνωστοι δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, μπήκαν σε φαρμακείο που βρίσκεται στην οδό Αγίας Παρασκευής στον Αγιο Παντελεήμονα και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν χρήματα από το ταμείο, καθώς και διάφορα προϊόντα, ενώ αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

Δύο ώρες αργότερα άγνωστος, επίσης με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, μπήκε σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στην οδό Αγίας Ειρήνης στην Ανάβυσσο και με την απειλή μαχαιριού πήρε 400 ευρώ από το ταμείο. Η αστυνομία αναζητά τους δράστες των δύο ληστειών.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Ελλάδα / Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Έξι παιδιά νοσηλεύονται στο Παίδων, δύο ενήλικες στο «Γεννηματάς», τρεις στο «Ασκληπιείο» και δύο στο ΚΑΤ, μεταξύ αυτών και μία 32χρονη πολυτραυματίας
LIFO NEWSROOM