Η Βασίλισσα Ελισάβετ επέστρεψε

Η Βασίλισσα Ελισάβετ επέστρεψε Facebook Twitter
2


Μετά από όργιο φημών που έφτασαν ακόμη και να περιγράφουν με δημοσιεύματα τι θα γίνει αν πεθάνει, η μονάρχης της Βρετανίας φαίνεται πως επέστρεψε. Και εδώ χρησιμοποιούμε το φαίνεται γιατί στην πραγματικότητα δόθηκαν πληροφορίες, αλλά όχι φωτογραφίες.

Το Reuters μεταδίδει πως η βασίλισσα Ελισάβετ απένειμε τίτλο τιμής σε ένα μέλος του προσωπικού της στη διάρκεια ιδιωτικής τελετής επιστρέφοντας έτσι στα επίσημα καθήκοντά της καθώς εξακολουθεί να αναρρώνει από βαρύ κρυολόγημα, το οποίο την υποχρέωσε να μην παραστεί στην χριστουγεννιάτικη και πρωτοχρονιάτικη λειτουργία στην εκκλησία, σύμφωνα με μία εκπρόσωπο.


Η 90χρονη βασίλισσα αρρώστησε πριν από τα Χριστούγεννα, καθυστέρησε κατά μία ημέρα το ταξίδι της από το Λονδίνο στην εξοχική της κατοικία στο Σάντριγχαμ της ανατολικής Αγγλίας και έπειτα αποφάσισε, όπως σπανίως συμβαίνει, να μην παραστεί στην εκκλησία στις λειτουργίες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.


Είχε να εμφανιστεί δημοσίως προτού αρρωστήσει και τα Ανάκτορα του Μπάκινγχαμ ανακοίνωσαν ότι αναρρώνει από βαρύ κρυολόγημα. Αυτό ήταν αρκετό για να πυροδοτήσει πληθώρα δημοσιευμάτων και πολλές φήμες για την υγεία της.


Χθες Τρίτη, η βρετανή μονάρχης απένειμε στο μέλος του προσωπικού της Ρέιμοντ Γουίοτον τα διάσημα του Υπολοχαγού του Βασιλικού Βικτωριανού Τάγματος--μία τιμή η οποία συνήθως απονέμεται για τις υπηρεσίες που προσφέρει κάποιο μέλος του προσωπικού της στην ίδια ή στη μοναρχία.


Σύμφωνα με το Reuters, μία εκπρόσωπος δήλωσε ότι η ιδιωτική τελετή πραγματοποιήθηκε στο Σάντριγχαμ και ότι δεν είναι διαθέσιμες φωτογραφίες.


Η βασίλισσα απέστειλε επίσης χθες προσωπικό συλλυπητήριο μήνυμα στον τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν έπειτα από την επίθεση την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε νυχτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης με 39 νεκρούς.

Διεθνή
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Γροιλανδία δεν πωλείται»: Το ξεκάθαρο μήνυμα της χώρας πριν από τις κρίσιμες συνομιλίες με τον Τραμπ

Διεθνή / «Η Γροιλανδία δεν πωλείται»: Το ξεκάθαρο μήνυμα της χώρας πριν από τις κρίσιμες συνομιλίες με τον Τραμπ

Σε κοινή συνέντευξη Τύπου με την πρωθυπουργό της Δανίας, Μέτε Φρεντέρικσεν, ο πρωθυπουργός του νησιού ξεκαθάρισε ότι η Γροιλανδία δεν πρόκειται «ούτε να ανήκει ούτε να κυβερνηθεί» από τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΦΑΡΑΧ ΠΑΧΛΑΒΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διεθνή / Ιράν: Η πρώην αυτοκράτειρα Φαράχ Παχλαβί καλεί τις δυνάμεις ασφαλείας να ενωθούν με τους διαδηλωτές

Τους προέτρεψε να ενωθούν με το κίνημα διαμαρτυρίας «πριν να είναι πολύ αργά», υποστηρίζοντας ότι καμία εξουσία και κανένα προνόμιο δεν δικαιολογούν αιματοχυσία
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια