86χρονος συγγραφέας λέει ότι ο Τραμπ τον πέταξε έξω από γήπεδο γκολφ

86χρονος συγγραφέας λέει ότι ο Τραμπ τον πέταξε έξω από γήπεδο γκολφ Facebook Twitter
1

 

 

Με άκομψο τρόπο έδιωξε από το Διεθνές Κλαμπ του Γκολφ «Τραμπ», ο Ντόναλντ Τραμπ τον 86χρονο συγγραφέα Χάρι Χαρτ ΙΙΙ εξαιτίας μίας και όχι τόσο κολακευτικής βιογραφίας που είχε γράψει στο παρελθόν για τον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ.

 

Όπως έγραψε ο Χαρτ σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook την περασμένη Παρασκευή πήγε να παίξει γκολφ στο κλαμπ του μεγιστάνα – προέδρου στο Γουέστ Παλμ Μπιτς, μαζί με τον δισεκατομμυριούχο Ντέβιντ Κοτς και δύο άλλους παίκτες.

 

«Είπα: Συγχαρητήρια κύριε, και του έσφιξα το χέρι. Ο Τραμπ μου είπε: Ήσουν πολύ σκληρός μαζί μου. Μου είναι πολύ δύσκολο, Χάρι. Πραγματικά δύσκολο».

 

Ο Χαρτ ισχυρίζεται ότι κοίταξε τον Τραμπ στα μάτια και του είπε: «Είναι όλα αλήθεια» και ο Τραμπ του απάντησε: «Όχι με τον τρόπο που τα έγραψες».

 

Ο Χάρι Χαρτ ΙΙΙ έγραψε το 1993 την βιογραφία με τίτλο «Lost Tycoon: The Many Lives of Donald J. Trump», μία από τις αποκαλύψεις στο βιβλίο ήταν ότι η Ιβάνα Τραμπ κατά τη διάρκεια της δικαστικής διαμάχης για το διαζύγιο είχε πέσει θύμα βιασμού από τον Ντόναλντ Τραμπ.

 

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Χαρτ η ασφάλεια του νέου Προέδρου των ΗΠΑ οδήγησαν αυτόν, τον Ντέιβιντ Κοτς και τους συμπαίκτες τους εκτός γηπέδου.

 

«Ο Ντέιβιντ ένιωσε αηδία», έγραψε ο Χαρτ και τελικά έπαιξαν γκολφ στο Emerald Dunes, «το οποίο είναι πολύ, μα πολύ καλύτερο γήπεδο του γκολφ, από αυτό του Τραμπ».

 

 

Ωστόσο πηγή που βρίσκεται κοντά στον Κοτς και που επικαλείται το περιοδικό Page Six δήλωσε ότι «ο Ντέιβιντ δεν ήταν παρών κατά τη διάρκεια της λογομαχίας μεταξύ του Προέδρου και του Χάρι Χαρτ και ποτέ δεν ζητήθηκε από τον Ντέιβιντ να φύγει. Απλώς σκέφτηκε ότι ήταν πιο πρέπον να αποχωρήσει μαζί με τους καλεσμένους του».

 

«Τα σχόλια που αποδίδονται στον Ντέβιντ Κοτς σχετικά με τον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ είναι ανακριβή και στην πραγματικότητα οι δυο τους είχαν μία πολύ εγκάρδια συνάντηση μία εβδομάδα πριν και κατά τη διάρκεια του δείπνου στο Mar-a-Lago», δήλωσε η πηγή.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρήξη Μέρντοχ–Τραμπ: Η μήνυση για τον Έπσταϊν διαλύει έναν δεκαετή δεσμό της αμερικανικής Δεξιάς

Διεθνή / Ρήξη Μέρντοχ–Τραμπ: Η μήνυση για τον Έπσταϊν διαλύει έναν δεκαετή δεσμό της αμερικανικής Δεξιάς

Ο Ντόναλντ Τραμπ στρέφεται νομικά κατά του Ρούπερτ Μέρντοχ και της Wall Street Journal, καταγγέλλοντας δημοσίευμα για επιστολή του στον Τζέφρι Έπσταϊν — «Ο Μέρντοχ εξετάζει αν ο Τραμπ χάνει το ακροατήριό του», λένε πρώην συνεργάτες του μεγιστάνα
LIFO NEWSROOM
Μια 23χρονη φοιτήτρια κινητοποιεί τη Γαλλία: Πάνω από 500.000 υπογραφές κατά του «νόμου Duplomb» για τη γεωργία

Διεθνή / Μια 23χρονη φοιτήτρια κινητοποιεί τη Γαλλία: Πάνω από 500.000 υπογραφές κατά του «νόμου Duplomb» για τη γεωργία

Με τη συγκέντρωση περισσότερων από 500.000 υπογραφών, ο νόμος ενεργοποιεί τη διαδικασία για κοινοβουλευτική συζήτηση, υπό την προϋπόθεση να το ζητήσουν οι επικεφαλής κοινοβουλευτικών ομάδων ή επιτροπών
LIFO NEWSROOM
Αποκλειστικό Guardian: Η ευρωπαϊκή MBDA προμηθεύει εξαρτήματα βομβών που σκότωσαν παιδιά στη Γάζα

Διεθνή / Αποκλειστικό Guardian: Η ευρωπαϊκή MBDA προμηθεύει εξαρτήματα βομβών που σκότωσαν παιδιά στη Γάζα

Τα έσοδα από τις «έξυπνες» βόμβες GBU-39, τις οποίες χρησιμοποιεί το Ισραήλ, ρέουν μέσω του Ηνωμένου Βασιλείου – Παρά την αναστολή εξαγωγών όπλων από το Λονδίνο, ο όμιλος συνεχίζει τις αποστολές από τις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Νέα συνάντηση για το Κυπριακό: «Θετική προοπτική προς την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης», λέει ο Μακρόν

Διεθνή / Συνάντηση για το Κυπριακό: «Θετική προοπτική προς την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης», λέει ο Μακρόν

Ο Γάλλος πρόεδρος αναφέρει πως ενθαρρύνει τον γενικό Γραμματέα να κινηθεί «προς την επανάληψη των διαπραγματεύσεων με στόχο μία δίκαιη και διαρκή ρύθμιση του Κυπριακού»
LIFO NEWSROOM