Κωνσταντινούπολη: Δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο Reina

Κωνσταντινούπολη: Δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο Reina Facebook Twitter
0


Ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ δήλωσε ότι αρχίζουν να συγκεντρώνονται στοιχεία, αναφορικά για το ποιος είναι υπεύθυνος για την επίθεση στο κλαμπ Reina στην Κωνσταντινούπολη.


Παράλληλα, δήλωσε ότι δεν υπάρχει ακόμη κάτι συγκεκριμένο σχετικά με την ανάληψη ευθύνης.

Σύμφωνα πάντως με τις τελευταίες πληροφορίες ο δράστης παραμένει ασύλληπτος και η αστυνομία έχει εξαπολύσει σήμερα ανθρωποκυνηγητό στην Κωνσταντινούπολη για να τον συλλάβει.

Ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε νωρίτερα ότι η Τουρκία θα αγωνισθεί μέχρι το τέλος εναντίον των κάθε μορφής επιθέσεων από τρομοκρατικές οργανώσεις.

«Ως έθνος, θα αγωνισθούμε μέχρι τέλους εναντίον όχι μόνο των ένοπλων επιθέσεων τρομοκρατικών οργανώσεων και των δυνάμεων που βρίσκονται πίσω τους, αλλά επίσης εναντίον των οικονομικών, πολιτικών και κοινωνικών επιθέσεών τους», αναφέρει ο Ερντογάν σε γραπτή δήλωσή του.

«Προσπαθούν να δημιουργήσουν χάος, να καταστρέψουν το ηθικό του λαού μας και να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα μας με αποτρόπαιες επιθέσεις που στοχοθετούν αμάχους ... Θα διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας ως έθνος, θα συσπειρωθούμε περισσότερο και δεν θα υποχωρήσουμε ποτέ σε τέτοια βρώμικα παιγνίδια», δήλωσε.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ιράν θάβει τα παιδιά του πολύνεκρου πλήγματος σε δημοτικο σχολείο θηλέων

Διεθνή / Το Ιράν θάβει τα παιδιά του πολύνεκρου πλήγματος σε δημοτικο σχολείο θηλέων

Ο βομβαρδισμός του σχολείου, που σημειώθηκε το Σάββατο, στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 175 ανθρώπους, πολλοί εκ των οποίων ήταν μαθήτριες που βρίσκονταν στις τάξεις του σχολείου στην πόλη Μινάμπ.
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΕΔΡΟ ΣΑΝΤΣΕΘ

Διεθνή / Η Ισπανία απαντά στον Τραμπ: Οι πολίτες ζητούν «περισσότερη ευημερία, όχι περισσότερα προβλήματα»

Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε πως θα διακόψει κάθε εμπορική σχέση με την Ισπανία, μετά την απόφασή της να μην επιτρέψει στον αμερικανικό στρατό να χρησιμοποιήσει τις στρατιωτικές της βάσεις στην επιχείρηση κατά του Ιράν
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΜΝΗΜΕΙΟ UNESCO ΗΠΑ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Ιράν: Σοβαρές ζημιές στο Ανάκτορο Γκολεστάν από αμερικανοϊσραηλινά πλήγματα στην Τεχεράνη

Το Ανάκτορο Γκολεστάν αποτελεί ένα από τα παλαιότερα ιστορικά συγκροτήματα της Τεχεράνης και κεντρικό δείγμα της περσικής αρχιτεκτονικής της περιόδου των Κατζάρων
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΣΠΑΝΙΑ ΝΑΤΟ

Διεθνή / O Τραμπ λέει ότι θα διακόψει κάθε εμπορική σχέση με την Ισπανία - «Φέρθηκε απαίσια»

Αιτία της απόφασης του Αμερικανού προέδρου φέρεται να είναι το γεγονός πως η Ισπανία δεν επέτρεψε στις ΗΠΑ να χρησιμοποιήσουν ισπανικές βάσεις για τη στρατιωτική επιχείρηση εναντίον του Ιράν
THE LIFO TEAM
Μήπως ο Σάντσεθ διασώζει την αξιοπρ΄πεια της Ευρώπης;

Διεθνή / Μήπως ο Σάντσεθ διασώζει την αξιοπρέπεια της Ευρώπης;

Η άρνηση της Ισπανίας να επιτρέψει τη χρήση των βάσεων Rota και Morón για τις πρόσφατες αμερικανο-ισραηλινές επιχειρήσεις στη Μέση Ανατολή αποτελεί μια από τις πιο τολμηρές διπλωματικές κινήσεις μέλους του ΝΑΤΟ τις τελευταίες δεκαετίες.
THE LIFO TEAM