Ο Λεβέντης ζήτησε από τον ΠτΔ να συμβάλει στη δημιουργία οικουμενικής

Ο Λεβέντης ζήτησε από τον ΠτΔ να συμβάλει στη δημιουργία οικουμενικής Facebook Twitter
Φώτο: Nikos Libertas / SOOC
0

Κατά την καθιερωμένη τελετή υποβολής ευχών στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με την ευκαιρία της πρωτοχρονιάς, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, αφού ευχήθηκε υγεία στον κ. Παυλόπουλο και την οικογένεια του, του ζήτησε να συμβάλει στην συναίνεση και στη δημιουργία μιας μεγάλης κυβέρνησης που θα φέρει την πολιτική σταθερότητα στη χώρα.

 

Ο κ. Λεβέντης πρόσθεσε ότι «έστω και αν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης δεν το θέλουν, επειδή αυτό είναι η μόνη λύση για τη χώρα, η Ένωση Κεντρώων θα επιμείνει μέχρι τέλους για το σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης». Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υπογράμμισε ότι «έχουμε ήδη επτά χρόνια μνημόνια και ο λαός μας είναι απελπισμένος και πανικόβλητος και δεν είναι δυνατόν, ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης, να παίζουν στα ζάρια το μέλλον του».

 
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Λειψυδρία: Αλλάζει ριζικά το μοντέλο διαχείρησης υδάτων στη χώρα - Οι 5 βασικοί άξονες

Στη 19η θέση παγκοσμίως η Ελλάδα στον κίνδυνο λειψυδρίας - Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, τόνισε ότι το νερό είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό
LIFO NEWSROOM
Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

Πολιτική / Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

«Οι επιστροφές των παράνομων μεταναστών πρέπει να είναι η πρώτη μας προτεραιότητα» δήλωσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: «Ο αγώνας για τη δικαίωση της Κύπρου είναι κοινός και θα είναι νικηφόρος»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Ο αγώνας για τη δικαίωση της Κύπρου είναι κοινός και θα είναι νικηφόρος»

Μήνυμα του πρωθυπουργού για τη συμπλήρωση 51 ετών από την τουρκική εισβολή – Σαφές κάλεσμα για πρόοδο στις διακοινοτικές συνομιλίες, στον απόηχο της επίσκεψης Ερντογάν στα Κατεχόμενα
LIFO NEWSROOM
Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

LiFO politics / Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

Ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Σπύρος Βλαχόπουλος, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για την ανάγκη κατάργησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών, εξηγώντας όμως γιατί πρέπει να τηρείται όσο παραμένει σε ισχύ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ