Τουρκία: Αραβικά μιλούσαν οι ένοπλοι που σκόρπισαν το θάνατο στο κλαμπ Reina

Τουρκία: Αραβικά μιλούσαν οι ένοπλοι που σκόρπισαν το θάνατο στο κλαμπ Reina Facebook Twitter
0

Η εφημερίδα “Hurriyet” επικαλείται μαρτυρίες σύμφωνα με τις οποίες, οι επιτιθέμενοι στο νυκτερινό κλαμπ Reina, μιλούσαν αραβικά, καθώς πυροβολούσαν με συνέπεια το θάνατο 39 ατόμων.

 

“Διασκεδάζαμε και ξαφνικά οι άνθρωποι άρχισαν να τρέχουν. Ο άντρας μου, μου είπε να μη φοβηθώ και με κάλυψε με το σώμα του. Άνθρωποι περνούσαν από πάνω μου. Ο άντρας μου τραυματίστηκε σε τρία σημεία,” δήλωσε χαρακτηριστικά η Σινέμ Ουγιανίκ, που διασκέδαζε στο αναφερόμενο κέντρο. “Κατάφερα να βγω έξω. Ήταν τρομακτικό,” δήλωσε η ίδια.

 

Eμπειρογνώμονες αναφέρουν ότι ο δράστης-που σύμφωνα με δημοσιεύματα ήταν ντυμένος Αη Βασίλης-άλλαξε ρούχα μετά την επίθεση, διαφεύγοντας από τις λίγες οδούς διαφυγής που είχε στη διάθεση του. Ως επαγγελματίας, εκτέλεσε την επίθεση στο χώρο μέσα σε επτά λεπτά.  

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΕΝΕ ΓΚΟΥΝΤ ΜΙΝΕΑΠΟΛΗ ICE

Διεθνή / Μινεάπολη: Η σύζυγος της Ρενέ Γκουντ λέει «εμείς είχαμε σφυρίχτρες, εκείνοι όπλα» μετά τον θάνατό της

Αξιωματούχοι της κυβέρνησης Τραμπ παρουσίασαν τη Ρενέ Γκουντ ως «εγχώρια τρομοκράτη», υποστηρίζοντας ότι επιχείρησε να παρασύρει πράκτορα της ICE με το όχημά της
THE LIFO TEAM