No.1

Ο Τραμπ είχε "πολύ καλή συζήτηση" με τον Ομπάμα χθες

Ο Τραμπ είχε "πολύ καλή συζήτηση" με τον Ομπάμα χθες Facebook Twitter
0

Ο νεοεκλεγείς αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είπε ότι είχε μια καλή συζήτηση με τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα χθες, ενώ νωρίτερα είχε στείλει μήνυμα στο Twitter ότι η μετάβαση δεν πήγαινε καλά.

 

"Μου τηλεφώνησε. Είχαμε μια πολύ, πολύ καλή συζήτηση (...) γενικά για διάφορα (...) Ήταν πολύ, πολύ ωραίο τηλεφώνημα, και πιστεύω ότι καλύψαμε αρκετό έδαφος", είπε ο Τραμπ σε δημοσιογράφους στο θέρετρό του στη Φλόριντα, Μαρ-α-Λάγκο.

 

"Το προσωπικό μας τα πηγαίνει πολύ καλά και εγώ τα πηγαίνω πολύ καλά μαζί του", είπε ο Τραμπ.

 

Νωρίτερα την Τετάρτη, ο Τραμπ είχε στείλει το εξής μήνυμα tweet: "Κάνω το καλύτερο για να αγνοήσω τις πολλές προκλητικές δηλώσεις του Προέδρου Ο και τα εμπόδια. Νόμιζα ότι θα ήταν ομαλή μετάβαση - ΔΕΝ!"

0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Πολιτισμός / «Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Στο Perth Festival, ο 26χρονος καλλιτέχνης Hugo Flavelle μετατρέπει τη διαμαρτυρία για την προσβασιμότητα σε κινητή performance–rave έξω από μουσεία και θέατρα που ο ίδιος δυσκολεύεται να χρησιμοποιήσει.
THE LIFO TEAM
ILGA-Europe: Η Ευρώπη σε «νέο χαμηλό» – από bans στο Pride σε νόμους “propaganda”

Διεθνή / ΙLGA-Europe: Από τις απαγορεύσεις των Pride στους νόμους «προπαγάνδας»: το νέο μοτίβο καταστολής

Η ILGA-Europe, σττην ετήσια εκθεσή της για το 2026, καταγράφει κλιμάκωση ποινικοποίησης, Pride bans και «propaganda laws» σε Ευρώπη και Κεντρική Ασία, προειδοποιώντας ότι οι επιθέσεις κατά LGBTI ανθρώπων εντάσσονται πλέον σε ένα ευρύτερο μοντέλο αυταρχικής διακυβέρνησης.
THE LIFO TEAM