Ηφαιστειακή στάχτη πάνω από την Αλάσκα

Ηφαιστειακή στάχτη πάνω από την Αλάσκα Facebook Twitter
0

Ηφαιστειακή στάχτη πάνω από την Αλάσκα Facebook Twitter

Ένα απομακρυσμένο ηφαίστειο στις Αλεούτιες Νήσους εξερράγη χθες, προκαλώντας ένα σύννεφο ηφαιστειακού καπνού στον ουρανού, με τους επιστήμονες να σημαίνουν συναγερμό για το φαινόμενο.

 


 

Πιλότοι αεροσκαφών ανέφεραν μία μικρή έκρηξη που προκάλεσε ένα σύννεφο στάχτης σε ύψος 10 χιλιομέτρων πάνω από το ηφαίστειο Μπογκοσλόφ, χθες στις 16:00 το απόγευμα (τοπική ώρα), σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Ηφαιστείων στην Αλάσκα.

 

 

Μία ώρα μετά, ένας άλλος πιλότος ανέφερε ότι η δραστηριότητα του ηφαιστείου Μπογκοσλόφ σε ύψος 150 μέτρων είχε μειωθεί, σύμφωνα με το ίδιο παρατηρητήριο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΓΕΦΥΡΑ ΒΑΛΤΙΜΟΡΗ

Διεθνή / Βαλτιμόρη: Διώξεις στην εταιρεία του πλοίου για την κατάρρευση της γέφυρας

Οι εισαγγελικές αρχές υποστηρίζουν ότι η εταιρεία απέκρυψε κρίσιμες πληροφορίες από τους ερευνητές και δεν ενημέρωσε επαρκώς την αμερικανική ακτοφυλακή για τεχνικά προβλήματα και κινδύνους ασφαλείας στο πλοίο
THE LIFO TEAM