Ο Πούτιν διέταξε να ενισχυθούν τα μέτρα ασφαλείας σε Ρωσία και εξωτερικό

Ο Πούτιν διέταξε να ενισχυθούν τα μέτρα ασφαλείας σε Ρωσία και εξωτερικό Facebook Twitter
0

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν διέταξε σήμερα τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας του να ενισχύσουν τα μέτρα ασφαλείας στην Ρωσία και στο εξωτερικό, μία ημέρα μετά την δολοφονία του πρεσβευτή της Ρωσίας στην Άγκυρα από έναν Τούρκο αστυνομικό.


«Ζητώ από τις υπηρεσίες ασφαλείας να λάβουν πρόσθετα μέτρα για να εγγυηθούν την ασφάλεια στο εσωτερικό της Ρωσίας και στο εξωτερικό, να ενισχύσουν τα μέτρα ασφαλείας που εφαρμόζονται στους ρωσικούς οργανισμούς στο εξωτερικό και των συνεργατών τους» δήλωσε ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους, όπως μετέδωσαν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.


«Σας ζητάω επίσης να εντατικοποιήσετε τη συνεργασία με την μυστικές υπηρεσίες ξένων χωρών» πρόσθεσε ο Βλαντίμιρ Πούτιν, που μίλησε ενώπιον αξιωματούχων των μυστικών υπηρεσιών της χώρας του με αφορμή την Ημέρα των Υπηρεσιών Πληροφοριών.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΑΜΑΙΚΑ ΤΥΦΩΝΑΣ MELISSA

Διεθνή / «Μην βγαίνετε έξω»: Ο κυκλώνας Melissa σαρώνει την Τζαμάικα - 7 νεκροί στην Καραϊβική

Προβλέπονται «δυνητικά απειλητικές για τη ζωή» ριπές ανέμων, πλημμύρες και καταστροφές αντίστοιχης κλίμακας με αυτές που προκάλεσαν οι κυκλώνες Μαρία το 2017 ή Κατρίνα το 2005
LIFO NEWSROOM
Μπέρνι Σάντερς:

Διεθνή / Ο Μπέρνι Σάντερς επαίνεσε τον Τραμπ και άσκησε κριτική στον Μπάιντεν - «Έκανε καλύτερη δουλειά»

«Δεν πρόκειται να καθίσω εδώ και να σας πω ότι έκανε συνολικά καλή δουλειά - γιατί δεν ήταν καλή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός γερουσιαστής, αναφερόμενος στην πολιτική μετανάστευσης του Τζο Μπάιντεν
LIFO NEWSROOM