Η Azealia Banks επιμένει πως κακοποιήθηκε: O Ράσελ Κρόου με έφτυσε, με έπιασε από το λαιμό και με πέταξε έξω

Η Azealia Banks επιμένει πως κακοποιήθηκε: O Ράσελ Κρόου με έφτυσε, με έπιασε από το λαιμό και με πέταξε έξω Facebook Twitter
1

Η τραγουδίστρια Azealia Banks επιμένει στην ιστορία της - ότι o Ράσελ Κρόου την έπιασε από το λαιμό, την έφτυσε και την αποκάλεσε "νέγρα" κατά τη διάρκεια του καβγά τους σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Μπέβερλι Χιλς.

Η τραγουδίστρια μίλησε στο ΤΜΖ για το συμβάν που φαίνεται να έγινε σε κάποιο δείπνο και που τελικά κατέληξε σε άγριο καβγά με την ίδια να εμφανίζεται ως θύμα. Δηλώνει πως απλά έθιξε τον εγωισμό κάποιων και πως ξαφνικά δέχτηκε επίθεση και αρνείται πως η ίδια απειλούσε και έβριζε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η τραγουδίστρια δεν ήταν καλεσμένη, αλλά συνόδευε τον ράπερ RZA. Αν και η Banks επέμενε από την αρχή στην ιστορία που σήμερα επαναλαμβάνει, μαρτυρίες άλλων καλεσμένων δίνουν μια διαφορετική εκδοχή.

Η Azealia Banks επιμένει πως κακοποιήθηκε: O Ράσελ Κρόου με έφτυσε, με έπιασε από το λαιμό και με πέταξε έξω Facebook Twitter

Το ΤΜΖ είχε μεταδώσει μαρτυρίες που έλεγαν πως ο Ράσελ Κρόου πέταξε έξω την τραγουδίστρια, αλλά περιέγραφε όσα προηγήθηκαν με αρκετά διαφορετικό τρόπο σύμφωνα με τα λόγια άλλων καλεσμένων στο τραπέζι. Σύμφωνα με όσα είχαν δημοσιευτει το κλειστό δείπνο είχε περίπου 10 καλεσμένους και η ένταση ξεκίνησε με το ύφος της τραγουδίστριας το οποίο ήταν ειρωνικό. Η Banks χλεύασε τις μουσικές επιλογές που συνόδευαν το δείπνο και γελούσε διαρκώς. Κάποια στιγμή φέρεται να είπε: "Bαρετοί λευκοί άνθρωποι..." Μια γυναίκα από τους καλεσμένους του τραπεζιού φαίνεται πως τελικά αντέδρασε και εκνευρισμένος της είπε πως έπρεπε να κλείσει το στόμα της. Η τραγουδίστρια δεν δέχτηκε την παρατήρηση και οργισμένη άρχισε να βρίζει τον Ράσελ Κρόου και την καλεσμένη που της είχε κάνει παρατήρηση. "Θα σας άρεσε να σπάσω το ποτήρι μου και με το γυαλί να κόψω τα λαρύγγια σας και να χυθεί παντού το αίμα σας;" είπε η τραγουδίστρια και συνέχιζε να βρίζει, Οι μάρτυρες αναφέρουν πως ο ηθοποιός την κοιτούσε και παρέμενε ψύχραιμος.

Ωστόσο η τραγουδίστρια άρπαξε το ποτήρι της και το κούνησε προς το μέρος τους και τότε ο Κρόου αντέδρασε, την άρπαξε και με τα δυο του χέρια και την έβγαλε έξω από το δωμάτιο. Στη συνέχεια κάλεσε την ασφάλεια του ξενοδοχείου και ζήτησε να την απομακρύνουν και να μην της επιτρέψουν να ξαναπλησιάσει. Τουλάχιστον τέσσερις από τους παρευρισκόμενους είχαν επιβεβαιώσει την εκδοχή αυτή και μιλούσαν για εριστική συμπεριφορά από την τραγουδίστρια.

Από την πλευρά του ηθοποιού δεν έχει γίνει κανένα σχόλιο ενώ οι πληροφορίες και όσα αφήνει να εννοηθούν η Banks δείχνουν πως στο θέμα θα υπάρξει και νομική συνέχεια με την ίδια να τον καταγγέλλει για κακοποίηση. 

 Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις τις Banks:

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Παρουσία της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη και πλήθους κόσμου, εγκαινιάστηκε στην Καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς το νέο Δημοτικό Μουσείο αφιερωμένο στον Γιάννη Ρίτσο, στο σπίτι όπου γεννήθηκε και έζησε ο μεγάλος Έλληνας ποιητής
LIFO NEWSROOM
Εναλλακτική Σκηνή

Πολιτισμός / Η Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ ετοιμάζει ένα #έπικ comeback

Η πιο ανήσυχη φωνή του σύγχρονου μουσικού θεάτρου στη χώρα ετοιμάζει ένα πρόγραμμα μεγάλης κλίμακας με περισσότερες από 30 παραγωγές, δύο φεστιβάλ, περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και συμμετοχή στο 60ό Φεστιβάλ Δημητρίων.
LIFO NEWSROOM
Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Το καλαίσθητο δράμα μυστηρίου «When the Fall is Coming», η έκπληξη των Καννών «Sorry Baby», ο οργισμένος «Rebel Without a Cause», η «Malena» του Τζουζέπε Τορνατόρε και τέσσερις ακόμα επιλογές απαρτίζουν το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πέθανε σε ηλικία 49 ετών η Andrea Gibson,η ποιήτρια που ύμνησε την ταυτότητα, τον θάνατο και την αγάπη

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 49 ετών η Andrea Gibson, η ποιήτρια που ύμνησε την ταυτότητα, τον θάνατο και την αγάπη

Την τελευταία της περίοδο, η Gibson αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο του ντοκιμαντέρ Come See Me in the Good Light, που βραβεύτηκε φέτος στο Sundance και αναμένεται να μεταδοθεί μέσα στο φθινόπωρο από το Apple TV+
LIFO NEWSROOM
Emmy 2025: Aνακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν –  Σάρωσε το «Severance», ξεχώρισε το «The Studio»

Πολιτισμός / Emmy 2025: Aνακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες – Σάρωσε το «Severance», ξεχώρισε το «The Studio»

Ανάμεσα στους φετινούς διεκδικητές ξεχωρίζουν και νέες αφίξεις, όπως τα «The Pitt», «Paradise», «Nobody Wants This» και «The Studio», που κατάφεραν να προταθούν στις βασικές κατηγορίες Καλύτερης Δραματικής και Κωμικής Σειράς.
LIFO NEWSROOM
Hotel Amour: Το νέο μιούζικαλ των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη

Πολιτισμός / Hotel Amour: Το νέο μιούζικαλ των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη

Από 20 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Θέατρο Ακροπόλ, η νέα μουσικοθεατρική πρόταση των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη, σε σκηνοθεσία Σμαράγδας Καρύδη
LIFO NEWSROOM