Λαμία: Συλλήψεις σε σχολείο υπό κατάληψη

Λαμία: Συλλήψεις σε σχολείο υπό κατάληψη Facebook Twitter
Φωτό αρχείου: ΑΠΕ/ΜΠΕ
0

Έναν 16χρονο μαθητή συνέλαβαν οι αστυνομικοί, αλλά και έναν νεαρό εξωσχολικό αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι βρισκόταν μέσα στο υπό κατάληψη 1 ΕΠΑΛ της Λαμίας. Λίγο μετά τη μία τα μεσάνυχτα οι αστυνομικοί, παρουσία εισαγγελέα, άνοιξαν τις πόρτες του σχολείου γιατί οι μαθητές έκαιγαν θρανία και καρέκλες στο προαύλιο του σχολείου, γεγονός το οποίο καταγγέλθηκε. Στην αστυνομία, οδηγήθηκε και η μητέρα του 16χρονου μαθητή.

 

Σημειώνεται ότι την τελευταία εβδομάδα υπό κατάληψη τελούν, εκτός από το πρώτο ΕΠΑΛ Λαμίας, το 2ο, 3ο, 5ο, 6ο Γενικό Λύκειο της Λαμίας και 2ο ΕΠΑΛ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σωτήρης Πολύζος: «Νιώθω αποστροφή» - Η πρώτη αντίδραση μετά το περιστατικό με τον Αχιλλέα Μπέο

Ελλάδα / Σωτήρης Πολύζος: «Νιώθω αποστροφή» - Η πρώτη αντίδραση μετά το περιστατικό με τον Αχιλλέα Μπέο

«Τι σακάκι είναι αυτό φοβερό. Τραπεζομάντιλο το είχε η γιαγιά μου στο σπίτι και το πήρε ο π@@στης και το έκανε σακάκι» ήταν το σχόλιο του δημάρχου Βόλου για τον παρουσιαστή
LIFO NEWSROOM