Mείωση των τροχαίων τον Ιούλιο

Mείωση των τροχαίων τον Ιούλιο Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
0

Μείωση 4,5% σημείωσαν τα οδικά τροχαία ατυχήµατα, που συνέβησαν σε ολόκληρη τη χώρα και προκάλεσαν το θάνατο ή τον τραυµατισµό ατόµων, τον Ιούλιο εφέτος σε σχέση με τον αντίστοιχο µήνα του 2015 (1.115 τον Ιούλιο 2016, έναντι 1.167 τον Ιούλιο 2015).

 

Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, στα ατυχήματα αυτά υπήρξαν 75 νεκροί (µείωση 2,6%), 96 βαριά τραυµατίες (μείωση 20%) και 1.280 ελαφρά τραυµατίες (μείωση 5,3%).

 
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γραφείο εντοπισμού και κατάρριψης των fake news στον ΕΟΔΥ

Ελλάδα / Γραφείο εντοπισμού και κατάρριψης των fake news στον ΕΟΔΥ

Σε μια εποχή που το αντιεμβολιαστικό κίνημα θεριεύει, με ανησυχητικά μηνύματα να έρχονται από τις ΗΠΑ και την εμβολιαστική «κόπωση» από την πανδημία να αυξάνει τον σκεπτικισμό εντός και εκτός συνόρων, ο ΕΟΔΥ, με μια κίνηση ματ, δημιουργεί γραφείο γρήγορου εντοπισμού και κατάρριψης των παραπλανητικών ειδήσεων, μέσω της ανάδειξης της επιστημονικής αλήθειας.
LIFO NEWSROOM