Υπό έλεγχο φωτιά στις Αχαρνές

Υπό έλεγχο φωτιά στις Αχαρνές Facebook Twitter
0

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το πρωί σε βιοτεχνία απορρυπαντικών, στην οδό Μενελάου Λουντέμη, στις Αχαρνές Αττικής, ενώ, πριν από λίγο, ένας υπάλληλος της επιχείρησης διακομίστηκε με αναπνευστικά προβλήματα σε νοσοκομείο, με ασθενοφόρο. Στο σημείο επιχειρούν αυτή την ώρα 25 πυροσβέστες με 7 οχήματα.

 


Παράλληλα, το Πυροσβεστικό Σώμα αντιμετώπισε σε όλη την Ελλάδα, το τελευταίο 24ωρο, 23 πυρκαγιές συνολικά, εκ των οποίων οι 8 ήταν αγροτοδασικές και οι 15 αστικές.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεταναστευτικό: Παρατηρήσεις και προτάσεις επί του νομοσχεδίου από το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών

Ελλάδα / Μεταναστευτικό: Παρατηρήσεις και προτάσεις επί του νομοσχεδίου από το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών

«Ζητούμε την ουσιαστική αναθεώρηση του Σχεδίου Νόμου, ώστε να διασφαλίζεται η ισορροπία μεταξύ προστασίας, κοινωνικής ένταξης και λειτουργικής διαχείρισης της μετανάστευσης»
LIFO NEWSROOM