Συναντήθηκαν Κοντονής και Κορακάκη - Τι συζήτησαν

Συναντήθηκαν Κοντονής και Κορακάκη - Τι συζήτησαν Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
0

Την «χρυσή» Ολυμπιονίκη της σκοποβολής Άννα Κορακάκη και τον πατέρα και προπονητή της Τάσο Κορακάκη δέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον αθλητισμό και ειδικότερα το άθλημα της Σκοποβολής.

Ο κ. Κοντονής ενημερώθηκε για τα ζητήματα που απασχολούν τη χρυσή Ολυμπιονίκη μας, ενώ συζητήθηκαν και οι δυνατότητες που υπάρχουν από πλευράς Πολιτείας, προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες προετοιμασίας της.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξει και νέα συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών, παρουσία και στελεχών της Ομοσπονδίας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΓΚΑΙΔΑΤΖΗΣ ΞΕΣΠΑ

Αθλητισμός / Πέτρος Γκαϊδατζής: Ξεσπά ο Έλληνας Ολυμπιονίκης - «Πήρα χάλκινο και είμαι σίγουρος ότι δεν με έχεις ξανακούσει»

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως ο μόνος τρόπος για να αναδειχθούν οι αθλητές και να τους γνωρίσει ο κόσμος είναι να ανεβάζουν οι ίδιοι περιεχόμενο στα social
LIFO NEWSROOM