No.1

Ο Terry Richardson επιστρέφει με νέο βιβλίο και δημοσιεύει το nsfw ημερολόγιο της καινούργιας του ζωής

Ο Terry Richardson επιστρέφει με νέο βιβλίο και δημοσιεύει το nsfw ημερολόγιο της καινούργιας του ζωής Facebook Twitter
0

Ο αμφιλεγόμενος φωτογράφος μόδας Terry Richardson αναμένεται να κάνει δυναμικό - και σίγουρα προκλητικό - comeback με ένα νέο βιβλίο που θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης η οποία ξεκινά στις 8 Σεπτεμβρίου.

Με τίτλο Skinny, το βιβλίο αυτό θα είναι είναι ένα αφιέρωμα στη βοηθό, σύντροφο και πλέον μητέρα των παιδιών του, Alex "Skinny" Bolotow.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η έκδοση αυτή θα διαθέτει εικόνες της ιδιωτικής ζωής του ζευγαριού και αναφέρεται πως θα είναι πολύ ηπιότερη ως προς το περιεχόμενό της. Μέχρι τώρα, ο Richardson είχε ταυτίσει την τέχνη του με φωτογραφίες που ακροβατούσαν μεταξύ ωμής καταγραφής της σεξουαλικότητας και πορνογραφίας.

Τώρα ο Richardson είναι πατέρας του Rex και του Roman, των διδύμων που γεννήθηκαν πριν λίγους μήνες και διατείνεται πως έχει αλλάξει ζωή. Αυτή τη νέα φάση της ζωής του γιορτάζει με τη νέα έκδοση η οποία θα είναι συλλεκτική και θα τυπωθεί σε μόλις 1000 αντίτυπα.

Όποιος ωστόσο φαντάζεται πως το βιβλίο θα θυμίζει ένα οικογενειακό άλμπουμ με μια πιο καλλιτεχνική πινελιά, μάλλον είναι εκτός πραγματικότητας. Ναι μεν το κακό παιδί της φωτογραφίας αλλάζει για λίγο την προσέγγιση της τέχνης του, αλλά το γυμνό και η πρόκληση δεν θα λείπουν τελείως από το Skinny το οποίο δεν αποφεύγει τον χαρακτηρισμό "nsfw".

first family vacation ???

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Terry Richardson (@terryrichardson) στις

Ο Τerry, ένας αναμφίβολα ταλαντούχος φωτογράφος, βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στο επίκεντρο σκληρής κριτικής μετά από σοβαρές καταγγελίες που τον εμπλέκουν σε σεξουαλικά σκάνδαλα.

Διάφορες ιστορίες και μαρτυρίες με πρωταγωνιστή τον ίδιο έχουν περάσει από δημοσιεύματα και μοντέλα που έχουν συνεργαστεί μαζί του εμφανίστηκαν σε τηλεοπτικές εκπομπές και τον κατηγόρησαν για σεξουαλική εκμετάλλευση.

O Richardson παρουσιάστηκε σαν τέρας που εκμεταλλεύονταν τα μοντέλα του και συνευρίσκονταν μαζί τους προκειμένου να τους δώσει δουλειές. Η υπόθεση πήρε μεγάλες διαστάσεις και ο φωτογράφος είχε απέναντί του σχεδόν τους πάντες και κυρίως τις γυναίκες. Έχασε πολλά συμβόλαια, γνώρισε την απόρριψη από οίκους μόδας και διάσημους που τον στήριζαν και τελικά για λίγο έδειξε να βγαίνει εκτός παιχνιδιού. Το τελευταίο διάστημα πάντως δείχνει να ανακάμπτει και αυτό οφείλεται ίσως και στην Bolotow.

Όταν όλοι τον είχαν ήδη καταδικάσει και το όνομά του ήταν στα πρωτοσέλιδα των ταμπλόιντς υπήρξε και μια γυναίκα που σε ένα ρεπορτάζ του Νew York Magazine τον υπερασπίστηκε, και τελικά έγινε η μούσα του νέου βιβλίου του και η μητέρα των παιδιών του.

Οι πρώτες φωτογραφίες από το Skinny:

 

Ο Terry Richardson επιστρέφει με νέο βιβλίο και δημοσιεύει το nsfw ημερολόγιο της καινούργιας του ζωής Facebook Twitter
Ο Terry Richardson επιστρέφει με νέο βιβλίο και δημοσιεύει το nsfw ημερολόγιο της καινούργιας του ζωής Facebook Twitter
Ο Terry Richardson επιστρέφει με νέο βιβλίο και δημοσιεύει το nsfw ημερολόγιο της καινούργιας του ζωής Facebook Twitter


Πολιτισμός
0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Robyn επιστρέφει με το Sexistential: επιθυμία, μοναξιά και η “mother” φάση της ποπ

Πολιτισμός / Η Robyn επιστρέφει με το Sexistential: επιθυμία, μοναξιά και μητρότητα στην ποπ

Η Robyn ανακοίνωσε ότι το νέο της άλμπουμ Sexistential κυκλοφορεί στις 27 Μαρτίου, επτά χρόνια μετά το Honey, δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται για ένα “self-help” project αλλά για μια καταγραφή αντιφάσεων , ανάμεσα στην επιθυμία, την υπαρξιακή αγωνία και τη μητρότητα.
THE LIFO TEAM
ΤΖΕΝΗ ΤΖΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ

Πολιτισμός / Τζένη Τζένη: Οι πρώτες φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη παραγωγή σε σκηνοθεσία του Νίκου Καραθάνου

Με νοσταλγία για την χαμένη αυτή αφέλεια των καλοκαιρινών βραδιών, και με ένα θίασο “σκιών”, φαντασμάτων των ηρώων της κλασικής ταινίας, ο Νίκος Καραθάνος στήνει ένα καλοκαιρινό, ηλιόλουστο ρέκβιεμ, έναν θρήνο για το τέλος αυτής της εποχής
THE LIFO TEAM
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΝΝΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ

Πολιτισμός / Ο Park Chan-wook γίνεται ο πρώτος Νοτιοκορεάτης πρόεδρος του Φεστιβάλ των Καννών

«Η απλή πράξη του να συγκεντρωνόμαστε σε μια αίθουσα για να παρακολουθήσουμε μαζί μια ταινία, με τις ανάσες και τους παλμούς μας να συγχρονίζονται, αποτελεί από μόνη της μια συγκινητική και οικουμενική έκφραση αλληλεγγύης», δηλώνει
THE LIFO TEAM
GUCCI AI ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ ΜΙΛΑΝΟ

Πολιτισμός / Καμπάνια της Gucci με AI προκαλεί αντιδράσεις ενόψει της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο

Αρκετοί χρήστες αμφισβητούν αν ένα brand που μιλά διαχρονικά για δημιουργικότητα και ιταλική δεξιοτεχνία μπορεί να στηρίζει την προβολή της σε AI περιεχόμενο αντί για πραγματικούς ανθρώπους,
THE LIFO TEAM