Daren Metropoulos: Ποιος είναι ο γιος του ελληνοαμερικανού μεγιστάνα που μόλις αγόρασε τη θρυλική έπαυλη του Playboy

Daren Metropoulos: Ποιος είναι ο γιος του ελληνοαμερικανού μεγιστάνα που μόλις αγόρασε τη θρυλική έπαυλη του Playboy Facebook Twitter
Ο Daren Metropoulos, ο Snoop Dogg και μερικές Playmates σε πάρτι στο Playboy Mansion το 2012.
1

Η θρυλική έπαυλη του Hugh Hefner στο Λος Άντζελες πουλήθηκε τελικά για 100 εκατομμύρια δολάρια, κάτι που φημολογείται από χθες. Το νέο ωστόσο είναι πως ο 90χρονος Hefner και ιδρυτής της "αυτοκρατορίας" του Playboy θα εξακολουθήσει να μένει εκεί για την υπόλοιπη ζωή του, οπότε ο νέος της ιδιοκτήτης Daren Metropoulos θα συγκατοικήσει μαζί του.

Ο 32χρονος Daren, αγόρασε την έπαυλη δίνοντας τελικά τα μισά χρήματα από τα 200 εκατομμύρια δολάρια που ήταν αρχικά η τιμή πώλησης. Ο ίδιος δήλωσε πως η έπαυλη του Hefner, που χτίστηκε το 1927 και συνοδεύεται από μια τεράστια έκταση 1.858 τετραγωνικών μέτρων, έχει "πλούσια και ιστορική κληρονομιά" και έχει "αριστουργηματικό  design". Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε χθες ανέφερε πως "η κληρονομιά του οικήματος υπερβαίνει κατά πολύ τη διασημότητα του. Είναι ένα πραγματικό προνόμιο να έχω την τιμή να είμαι ο διαχειριστής μιας τέτοιας περιουσίας".

 

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως ο Daren, ως νέος ιδιοκτήτης, θα πρέπει να ζήσει μαζί με τον Hefner μέχρι τον θάνατό του, μια συνθήκη που ήταν εξαρχής αδιαπραγμάτευτη. Και ο Daren δέχθηκε να "συγκατοικήσει" με τον 90χρονο μεγιστάνα για την υπόλοιπη ζωή του. 

 

Daren Metropoulos: Ποιος είναι ο γιος του ελληνοαμερικανού μεγιστάνα που μόλις αγόρασε τη θρυλική έπαυλη του Playboy Facebook Twitter

 

Daren Metropoulos: Ποιος είναι ο γιος του ελληνοαμερικανού μεγιστάνα που μόλις αγόρασε τη θρυλική έπαυλη του Playboy Facebook Twitter

Ποιος είναι ο Daren Metropoulos

 

Eίναι γιος του δισεκατομμυριούχου επενδυτή και επιχειρηματία Dean Metropoulos ο οποίος έχει περιουσία που εκτιμάται στα 2,4 δισ. δολάρια. Το 2009 είχε αγοράσει και την διπλανή έπαυλη από τον Hefner έναντι 18 εκατ. δολαρίων την οποία και σκοπεύει να συνδέσει με το καινούργιο του απόκτημα, δημιουργώντας μια τεράστια ενιαία ιδιοκτησία.

 

Ο πατέρας του C. Dean Metropoulos, 70 ετών, ασχολείται εδώ και πολλές δεκαετίες με τις επιχειρήσεις και έχει τη φήμη πως καταφέρνει να "επαναφέρει στη ζωή" πολλές εταιρίες που βρέθηκαν λίγο πριν το λουκέτο- ανάμεσά τους οι Hostess, Bumble Bee tuna, Chef Boyardee, Pam και Pabst Brewing. Μόνο για να αγοράσει την Pabst είχε δώσει κάποτε 750 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Forbes. 

 

Daren Metropoulos: Ποιος είναι ο γιος του ελληνοαμερικανού μεγιστάνα που μόλις αγόρασε τη θρυλική έπαυλη του Playboy Facebook Twitter

 

Daren Metropoulos: Ποιος είναι ο γιος του ελληνοαμερικανού μεγιστάνα που μόλις αγόρασε τη θρυλική έπαυλη του Playboy Facebook Twitter

Ο Dean Metropoulos είχε διοργανώσει και πάρτι το 2009 στη βίλα (που διαθέτει 29 δωμάτια, 12 υπνοδωμάτια, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα καθώς και άδεια λειτουργίας ως ζωολογικός κήπος) για να γιορτάσει τα 41α γενέθλια του Snoop Dogg. Για την διπλανή έπαυλη είχε δώσει 18 εκατομμύρια δολάρια πετυχαίνοντας τότε ένα επίσης καλό deal αφού η αρχική τιμή ήταν 28 εκατομμύρια δολάρια. 

 

Η οικογένειά του το 2014 είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον να αγοράσει τους Buffalo Bills, κάτι που τελικά δεν έκαναν ποτέ. Επίσης θέλησαν να αγοράσουν και τους Jacksonville Jaguars, που πέρασαν τελικά στα χέρια του Shad Khan για 760 εκατομμύρια δολάρια το 2011. 

 

Daren Metropoulos: Ποιος είναι ο γιος του ελληνοαμερικανού μεγιστάνα που μόλις αγόρασε τη θρυλική έπαυλη του Playboy Facebook Twitter

 

Daren Metropoulos: Ποιος είναι ο γιος του ελληνοαμερικανού μεγιστάνα που μόλις αγόρασε τη θρυλική έπαυλη του Playboy Facebook Twitter

 

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Μaterialists» της Σελίν Σονγκ, με τον ευφάνταστο ελληνικό τίτλο «Ταιριάζουμε;», το sequel «Freakier Friday», η αναβίωση των περιπετειών της «Red Sonja» και ο χιτσκοκικός κοσμοπολιτισμός του «To Catch a Thief» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Πολιτισμός / Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Το Ειδικό Βραβείο «Honorary Heart of Sarajevo» θα απονεμηθεί στον σπουδαίο ηθοποιό στο 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο, όπου θα δώσει και masterclass για την τέχνη της υποκριτικής
LIFO NEWSROOM
Το Fondation Louis Vuitton υποδέχεται 270 έργα του Gerhard Richter σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση

Εικαστικά / Gerhard Richter: «Τώρα που δεν απέμειναν ιερείς ή φιλόσοφοι, οι καλλιτέχνες είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στον κόσμο»

270 έργα ενός από τους σημαντικότερους εν ζωή ζωγράφους θα εκτεθούν το φθινόπωρο στο Fondation Louis Vuitton σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Κατά την τελετή των εγκαινίων, η Λίνα Μενδώνη δήλωσε: «Η απόδοση ενός μουσείου σε μια τοπική κοινωνία δεν είναι απλώς ένα χαρμόσυνο γεγονός. Είναι μια πράξη με την οποία τιμάται η μακρά ιστορική διαχρονία του τόπου»
LIFO NEWSROOM
Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Η σπαρταριστή επιστροφή των «Τρελών Σφαιρών», η νέα ταινία των αδερφών Νταρντέν, η horror-έκπληξη που λέγεται «Together» και το απολαυστικό «Ηow to Steal a Million» του Γουίλιαμ Γουάιλερ είναι μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τερζόπουλος

Πολιτισμός / Η επιστροφή του Θεόδωρου Τερζόπουλου στους Δελφούς

Το κοινό παρακολούθησε με ευλαβική προσοχή την πρώτη συνεργασία του Τερζόπουλου με το Εθνικό Θέατρο, που χαρακτηρίστηκε ως μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ
Onassis Ready: «You are invited» - Η έκθεση που εγκαινιάζει τον νέο χώρο του Ιδρύματος στου Ρέντη

Πολιτισμός / «You are invited»: Με έκθεση του διάσημου φωτογράφου Γιούργκεν Τέλερ ξεκινάει το Onassis Ready

Στην καρδιά του Αγίου Ιωάννη Ρέντη το Ίδρυμα Ωνάση μεταμορφώνει ένα παλιό εργοστάσιο πλαστικών σε χώρο πολιτισμού και ξεκινά τη λειτουργία του με μια σπουδαία έκθεση
LIFO NEWSROOM