Και τέταρτος νεκρός από το τραγικό δυστύχημα στην Αίγινα - Εσπευσμένα στο νησί ο υπουργός Ναυτιλίας

Και τέταρτος νεκρός από το τραγικό δυστύχημα στην Αίγινα - Εσπευσμένα στο νησί ο υπουργός Ναυτιλίας Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΒΛΑΪΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
0

Ένα ακόμη άτομο εντοπίστηκε νεκρό σε βάθος 20 μέτρων στην περιοχή όπου συνέβη το τραγικό δυστύχημα στην Αίγινα, σύμφωνα με το Λιμενικό.

Αυτήν την ώρα βατραχάνθρωποι του Λιμενικού προσπαθούν να ανασύρουν τη σορό του άτυχου άνδρα, ενώ παράλληλα οι έρευνες συνεχίζονται με τη συμμετοχή και ενός ελικοπτέρου S-70B Aegean Hawk του Πολεμικού Ναυτικού.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στο ταχύπλοο σκάφος που εμβόλισε τη λάντζα με τους παραθεριστές, επέβαιναν τρία άτομα, τα οποία έχουν οδηγηθεί στο Λιμεναρχείο Αίγινας, αλλά δεν έχει διευκρινισθεί ακόμη ποιός ήταν ο κυβερνήτης. Στο σκάφος δεν επέβαινε ο ιδιοκτήτης του, ο οποίος και αναζητείται για να συλληφθεί.

Επίσης, ένας εκ των τραυματισθέντων μεταφέρεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, ενώ πλήρωμα του ΕΚΑΒ από την Αθήνα μεταβαίνει στο Κέντρο Υγείας της Αίγινας.

Στο νησί μεταβαίνει εσπευσμένα και ο υπουργός Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας.

Ο δήμαρχος της Αίγινας, Δημήτρης Μούρτζης, μιλώντας σε εκπομπή του Real Fm 97,8 δήλωσε πριν λίγο: «Ζήσαμε μια τραγωδία σήμερα στα καλά καθούμενα». Ο κ. Μούρτζης επιβεβαίωσε ότι ανάμεσα στους νεκρούς βρίσκεται ένα ανήλικο παιδί και ο χειριστής της λάντζας και ανέφερε ότι επτά με οκτώ άτομα αγνοούνται, ενώ τρεις πολίτες έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για τη γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Δεν τους θεωρώ συναδέλφους μου», κατέθεσε αστυνομικός

Ελλάδα / Δίκη για τη γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Δεν τους θεωρώ συναδέλφους μου», κατέθεσε αστυνομικός

Το τραύμα στον λαιμό του δράστη με το οποίο υποτίθεται πως αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δεν ήταν απειλητικό για τη ζωή του και ήταν πλήρως επικοινωνιακός, κατέθεσε η γιατρός που τον περιέθαλψε
LIFO NEWSROOM
Πανελλήνιες 2025: Λήγει απόψε η προθεσμία συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού - Αναλυτικές οδηγίες

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Λήγει απόψε η προθεσμία συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού - Αναλυτικές οδηγίες

Οι υποψήφιοι υποβάλλουν Μηχανογραφικό Δελτίο για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΑΕΙ) και Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο για την εισαγωγή σε Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ)
LIFO NEWSROOM