Εννέα οι υποψήφιοι για τις τηλεοπτικές άδειες - Οριστικά εκτός το Μega

Εννέα οι υποψήφιοι για τις τηλεοπτικές άδειες - Οριστικά εκτός το Μega Facebook Twitter
2

Εννέα θα είναι τελικά οι υποψήφιοι που θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες καθώς, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, έγιναν δεκτές οι προσφυγές της Dimera Media ltd, συμφερόντων Σαββίδη και της κυπριακής εταιρείας «Ανεξάρτητος Τηλεοπτικός Πάροχος», ενώ οριστικά εκτός τίθεται το Mega.

Οι εταιρείες που θα λάβουν μέρος στη δημοπρασία, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί περί τα τέλη Αυγούστου, είναι:

1. ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (ΣΚΑΙ ΑΕ)

2. ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (N.T.V.)

3. ΑΝΤΕΝΝΑ TV ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

4. ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. (ALPHA)

5. ΙΩΑΝΝΗΣ-ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Τ.Π.Κ. μ.α.ε.)

6. ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ Α.Ε. (E RADIO-TV)

7. ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Μ.Μ.Ε. Α.Ε.)

8. DIMERA MEDIA INVESTMENTS LIMITED

9.ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ITV CP)

Όσο αφορά το «Μεγάλο Κανάλι» όπως αναφέρει η «Εφ.Συν.», βγαίνει οριστικά εκτός διαδικασίας για την τηλεοπτική αδειοδότηση, μια και ο φάκελός του κρίθηκε εξαιρετικά ελλιπής και απορρίφθηκε από την ειδική επιτροπή.

Στις 15:00 το μεσημέρι αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η τελική λίστα των υποψηφίων που θα μετάσχουν στη δημοπρασία για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

TV & Media / Στο Παρά Πέντε - 20 χρόνια μετά: Η συγκίνηση στο reunion και η αναφορά σε όσους «έφυγαν»

«Η Ειρήνη Κουμαριανού ήταν, είναι και θα είναι η γιαγιά της καρδιάς μας» έγραψαν στα social - «Είμαι κατά το ήμισυ στο reunion γιατί δεν είναι εδώ ο Γεράσιμος Μιχελής» είπε ο Πατρίκιος Κωστής
THE LIFO TEAM