Τσεμ Εζντεμίρ: "Με τον Ερντογάν στην εξουσία, η Τουρκία δεν θα ενταχθεί στην ΕΕ"

Τσεμ Εζντεμίρ: "Με τον Ερντογάν στην εξουσία, η Τουρκία δεν θα ενταχθεί στην ΕΕ" Facebook Twitter
2

O Τούρκος Πρόεδρος θα συνεχίσει να ενισχύει την εξουσία του μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα, διότι ο Ερντογαν δεν θα αφήσει να χαθεί η ευκαιρία «να κάνει εκκαθαρίσεις στο στρατό και να πραγματοποιήσει επιτέλους το σχέδιό του να αναθεωρήσει το Σύνταγμα με στόχο την απόλυτη κυριαρχία του», είπε σε συνέντευξή του στην κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας «Die Welt» ο τουρκικής καταγωγής συμπρόεδρος των πρασίνων, Τσεμ Εζντεμίρ.


«Ακόμα και τα λίγα ΜΜΕ τα οποία κάνουν κριτική και το ευαίσθητο λουλουδάκι της κοινωνίας των πολιτών σίγουρα δεν έχουν να περιμένουν τίποτα καλό», πρόσθεσε ο Εζντεμιρ.


Με την ανοικτή δυτική δημοκρατία δεν έχει πολλά κοινά αυτό που ονομάζεται στην Άγκυρα δημοκρατία, όπως είπε και πρόσθεσε ότι μια δημοκρατικά προσανατολισμένη Τουρκία ασφαλώς θα είχε θέση στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Με τον Ερντογάν όμως στην εξουσία δεν πρόκειται να υπάρξει ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε., όπως τόνισε ο ηγέτης των πρασίνων.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Marina Summers γράφει ιστορία ως η πρώτη τρανς γυναίκα που θα παρουσιάσει το Miss Universe Philippines

Διεθνή / Η Marina Summers γράφει ιστορία ως η πρώτη τρανς γυναίκα που θα παρουσιάσει το Miss Universe Philippines

Η σταρ του Drag Race θα παρουσιάσει την τελετή στέψης του Miss Universe Philippines στις 2 Μαΐου, επιστρέφοντας στη σκηνή όπου το 2024 είχε γίνει η πρώτη drag queen που εμφανίστηκε στον θεσμό.
THE LIFO TEAM