Oπαδός της Β. Ιρλανδίας νεκρός στο Euro 2016

Oπαδός της Β. Ιρλανδίας νεκρός στο Euro 2016 Facebook Twitter
0

Φίλαθλος της Βόρειας Ιρλανδίας έχασε τη ζωή του χθες στη Νίκαια, καθώς έχασε την ισορροπία του στην παραλία, έπεσε από ύψος 8 μ. και χτύπησε το κεφάλι του σε πέτρα.

Σύμφωνα με τη γαλλική αστυνομία ο 24χρονος φίλαθλος είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και η βόλτα του στην παραλία, εξελίχθηκε σε τραγωδία. «Οι ερευνητές θεωρούν πως πρόκειται για ατύχημα», δήλωσε σχετικά ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της γαλλικής πόλης.

Την προηγούμενη ημέρα υπήρξαν συμπλοκές μεταξύ οπαδών της Β. Ιρλανδίας και της Πολωνίας, πριν από τον αγώνα ανάμεσα στις δυο χώρες. Από τις συγκρούσεις αυτές υπήρξαν 7 τραυματίες.

 

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Αθλητισμός / Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραιτήθηκε ο διευθυντής του αθλητικού τμήματος της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης

Ο Πάολο Πετρέκα είχε αναλάβει την απευθείας τηλεοπτική μετάδοση της τελετής έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Μιλάνο- Κορτίνα κάνοντας σημαντικά λάθη στην περιγραφή του
THE LIFO TEAM