Οι τζιχαντιστές πουλάνε "σκλάβες του σεξ" μέσω Facebook

Οι τζιχαντιστές πουλάνε "σκλάβες του σεξ" μέσω Facebook Facebook Twitter
1

Οι τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους χρησιμοποιούν το Facebook για να πουλήσουν σκλάβες του σεξ για τους συντρόφους τους τζιχαντιστές, με τις τιμές να διαμορφώνονται  από την "προσφορά και τη ζήτηση."

Μια ανησυχητική έκθεση της Washington Post ρίχνει περισσότερο φως στις εκατοντάδες των γυναικών που βρίσκονται σε αιχμαλωσία και αποτελούν αντικείμενο πώλησης από την τρομοκρατική ομάδα.

Η εφημερίδα αναφέρεται στην περίπτωση ενός νεαρού κοριτσιού, περίπου 18 ετών,, η φωτογραφία του οποίου ανέβηκε στο Facebook από μαχητή του ISIS που ονομάζεται  Αμπού Άσαντ Αλμάνι.

"Σε όλους τους αδελφούς που σκέφτονται την αγορά μιας σκλάβας, αυτή πωλείται 8 χιλιάδες δολάρια», ανέφερε στην ανάρτηση του με ημερομηνία 20 Μαΐου.

Μετά από λίγο ανέβασε τη φωτογραφία και μιας δεύτερης γυναίκας, ταλαιπωρημένης,  με κόκκινα μάτια γράφοντας από κάτω:

"Άλλη μία σκλάβα, για επίσης περίπου $ 8.000. Ναι ή όχι; » .

Στη συνέχεια, όπως σημειώνει το rt.com, μια έντονη συζήτηση ξέσπασε μεταξύ του ιδίου και διαφόρων χρηστών που αμφισβητούσαν τη ζητούμενη τιμή. Μερικοί χλεύασαν την εμφάνιση των κοριτσιών, ενώ άλλοι επέκριναν τον Αλμάνι επειδή οι γυναίκες δεν φορούσαν πέπλο.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασιλιάς Κάρολος: Η ανάρτηση για τη Γιορτή του Πατέρα εν μέσω της ρήξης με τον πρίγκιπα Χάρι

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Η ανάρτηση για τη Γιορτή του Πατέρα εν μέσω της ρήξης με τον πρίγκιπα Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν ήταν καλεσμένοι το Σάββατο στην ετήσια παρέλαση «Trooping the Colour» για τον επίσημο εορτασμό των γενεθλίων του βρετανού μονάρχη
LIFO NEWSROOM
ΜΠΕΝΙΑΜΙΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ

Διεθνή / Νετανιάχου: «Το Ιράν θα πληρώσει βαρύ τίμημα, βρισκόμαστε σε υπαρξιακή μάχη»

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός από το σημείο της ιρανικής επίθεσης που άφησε έξι νεκρούς προειδοποιεί για συντριπτική απάντηση – «Φανταστείτε τι θα συνέβαινε αν το Ιράν είχε πυρηνικά»
LIFO NEWSROOM
Το ιταλικό χωριό που απαντά στον υπερτουρισμό με «δασκάλους του δρόμου» και ευγένεια

Διεθνή / Το ιταλικό χωριό που απαντά στον υπερτουρισμό με «δασκάλους του δρόμου» και ευγένεια

Καθώς η Σιρμιόνε δέχεται πάνω από 1,3 εκατομμύρια επισκέπτες τον χρόνο –χωρίς να υπολογίζονται οι ημερήσιοι τουρίστες–, η ανάγκη για ήπια διαχείριση έχει γίνει κρίσιμη
LIFO NEWSROOM