Τεταμένο το κλίμα στην Ειδομένη: Γυναίκες και παιδιά επιχείρησαν να σπάσουν τον κλοιό

Τεταμένο το κλίμα στην Ειδομένη: Γυναίκες και παιδιά επιχείρησαν να σπάσουν τον κλοιό Facebook Twitter
1

Τεταμένο παραμένει το κλίμα στην Ειδομένη, όπου νωρίτερα γυναίκες και παιδιά επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό στα σύνορα με τα Σκόπια.

Η ομάδα με τις γυναίκες και τα παιδιά πέρασε από τα αφύλακτα σημεία της διάβασης παρά τον αστυνομικό κλοιό και κάθισε πάνω στις ράγες φωνάζοντας συνθήματα για το άνοιγμα των συνόρων.

Οι πρόσφυγες βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους αστυνομικούς της ΠΓΔΜ.

Εν τω μεταξύ βίντεο που ανέβηκε στην Dialy Mail δείχνει άνδρα της αστυνομίας των Σκοπίων να χτυπά με  κλομπ 10χρονο πρόσφυγα. Το βρετανικό ταμπλόιντ έκανε μάλιστα λάθος αποδίδοντας την επίθεση σε Έλληνες αστυνομικούς.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΔΙΑΝΕΟΣΙΣ ΑΘΗΝΑ ΕΝΟΙΚΙΟ

Ελλάδα / Η «ακτινογραφία» της στεγαστικής κρίσης στην Ελλάδα: «Πρωταθλητές» στην ΕΕ στο κόστος στέγασης

Η μελέτη της διαΝΕΟσις και του ΙΟΒΕ καταγράφει την εκτίναξη του κόστους κατοικίας, τη μείωση της ιδιοκατοίκησης και την αυξανόμενη πίεση σε ενοικιαστές και νέους
THE LIFO TEAM
ΦΙΔΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ελλάδα / Ναύπακτος: Οδηγός βρήκε φίδι 2 μέτρων μέσα στο αυτοκίνητό της - «Ήταν τεράστιο, τρόμαξα πολύ»

«Το αυτοκίνητο έβγαζε καπνούς, το σταμάτησα στην άκρη, άνοιξα το καπό και ξαφνικά είδα το φίδι, το οποίο μόλις με είδε άρχισε να στριφογυρίζει», περιγράφει η οδηγός
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
δεν θα σταθώ στην απαράδεκτη συμπεριφορά του αστυνομικού, ούτε στη χαζομάρα ότι ο αφγανός στον Πειραιά θα "εκσφενδόνιζε" το μωρό, δεν μπορώ όμως να καταλάβω την τακτική τους σε κάθε σύγκρουση τα παιδιά να μπαίνουν μπροστά!Όποιος είναι γονιός θα με καταλάβει.