Εκπρόσωπος Κρεμλίνου: Πιθανή μια συνάντηση Πούτιν-Ελτον Τζον το Μάιο

Εκπρόσωπος Κρεμλίνου: Πιθανή μια συνάντηση Πούτιν-Ελτον Τζον το Μάιο Facebook Twitter
0

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ενδέχεται να συναντηθεί με τον Βρετανό τραγουδιστή Έλτον Τζον όταν ο τελευταίος επισκεφθεί τη Ρωσία, τον Μάιο, εφόσον βρεθεί κάποιο κενό στα προγράμματα και των δύο, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

Το ΑΜΠΕ μεταδίδει ότι ο Πούτιν είχε τηλεφωνήσει στον Έλτον Τζον τον περασμένο Σεπτέμβριο για να του δηλώσει ότι επιθυμεί να τον συναντήσει, αφού ο τελευταίος είχε ζητήσει να μιλήσουν για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων στη Ρωσία. "Όταν συνομίλησαν τηλεφωνικά πριν από μερικούς μήνες συμφώνησαν (...) να συναντηθούν κατά την επίσκεψη του Έλτον Τζον στη Μόσχα", υπενθύμισε στους δημοσιογράφους ο Ντμίτρι Πεσκόφ.

"Μια τέτοια συνάντηση δεν μπορεί να αποκλειστεί, αν έχουμε τις συγκεκριμένες ημερομηνίες (της επίσκεψης του Έλτον Τζον) και αν το επιτρέψει το πρόγραμμα εργασίας του προέδρου", πρόσθεσε, χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις.

Ο 69χρονος τραγουδιστής θα δώσει μια συναυλία στη Μόσχα στις 30 Μαΐου στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του. Νωρίτερα αναμένεται ότι θα δώσει συναυλία και στην Αγία Πετρούπολη, τη γενέτειρα του Πούτιν. Στους ρωσικούς ιστοτόπους όπου οι θεατές μπορούν να κλείσουν θέση για τη συναυλία της Μόσχας η τιμή των εισιτηρίων φτάνει ακόμη και τα 88.000 ρούβλια (περίπου 1.200 ευρώ).

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΟΥΡΚΙΑ LGBTQI+ ΛΟΑΤΚΙ+

Διεθνή / Τουρκία: Σε δίκη στελέχη οργάνωσης για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας - Κατηγορούνται για «ανηθικότητα»

Η ομοφυλοφιλία δεν είναι παράνομη στην Τουρκία, αλλά η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα αποτελεί συχνά στόχο των αρχών, οι οποίες την κατηγορούν για τη μείωση του ποσοστού γεννήσεων στη χώρα
THE LIFO TEAM
ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΙΡΑΝ ΝΑΡΚΕΣ

Διεθνή / Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν ανακοίνωσε δύο εναλλακτικές διαδρομές «για προστασία των πλοίων από νάρκες»

Για την είσοδο στον Κόλπο από τη θάλασσα του Ομάν, τα πλοία πρέπει να περνούν ανάμεσα στις ιρανικές ακτές και το νησί Λαράκ, τον «σταθμό διοδίων της Τεχεράνης»
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΙΣΡΑΗΛ ΣΧΕΔΙΟ 10 ΣΗΜΕΙΩΝ

Διεθνή / Ιράν: Το σχέδιο 10 σημείων για την εκεχειρία και οι βασικές διαφωνίες με τις ΗΠΑ

Σύμφωνα με ιρανικά κρατικά μέσα, το σχέδιο θέτει ως προϋπόθεση για τον τερματισμό του πολέμου την αποδοχή συγκεκριμένων όρων, αρκετοί από τους οποίους έχουν απορριφθεί στο παρελθόν από τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM