O Mάικλ Κέιν υπέρμαχος του Brexit

O Mάικλ Κέιν υπέρμαχος του Brexit Facebook Twitter
2

Υπέρ του Brexit τάχθηκε ο γνωστός βρετανός ηθοποιός Μάικλ Κέιν, ο οποίος δήλωσε ότι νιώθει σίγουρος ότι «πρέπει να βγούμε».

Ο Κέιν δήλωσε υπέρμαχος της εξόδου της Βρετανίας από την Ε.Ε. σε περίπτωση που δεν πάρει αυτά που ζητά, λέγοντας: «Αν δεν υπάρξουν εξαιρετικά σημαντικές αλλαγές οφείλουμε να βγούμε».

«Νιώθω κάπως σίγουρος ότι πρέπει να βγούμε. Δεν μπορεί να σου υπαγορεύουν τι να κάνεις χιλιάδες απρόσωποι δημόσιοι υπάλληλοι που δημιουργούν αυτούς τους κανόνες», πρόσθεσε ο 82χρονος ηθοποιός, σημειώνοντας ότι ο ίδιος θα ψηφίσει υπέρ της εξόδου.

Όταν του  τέθηκαν οι απόψεις ότι η χώρα θα υποφέρει αν φύγει από την Ευρωπαική Ένωση,  ο Κέιν είπε ότι μπορεί να φαίνεται τρομακτικό αλλά η χώρα θα ανακάμψει.  «Θα εργαστούμε και θα προσπαθήσουμε σκληρότερα και έτσι θα πετύχουμε», τόνισε.

Η άποψη που εξέφρασε ο Κέιν πήρε μεγάλη δημοσιότητα στην Βρετανία και την εκμεταλλεύτηκε ήδη ο ηγέτης τουευρωφοβικού UKIP Νάιτζελ Φάρατζ κάνοντας σχετικές δηλώσεις, ενώ ένας ευρωβουλευτής του κυκλοφόρησε αφίσα του ηθοποιού από ταινία, στην οποία κρατά όπλο με τη λεζάντα: «Το όνομα μου είναι Μάικλ και έχω βαρεθεί να μου λένε τι να κάνω ευρωπαίοι ευρωκράτες».

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο του Λούβρου: Οι πρώτες φωτογραφίες του στέμματος της Γαλλίδας αυτοκράτειρας Ευγενίας μετά τη ληστεία

Πολιτισμός / Μουσείο του Λούβρου: Οι πρώτες φωτογραφίες του στέμματος της Γαλλίδας αυτοκράτειρας Ευγενίας μετά τη ληστεία

Από το στέμμα λείπει ένας από τους οκτώ χρυσούς αετούς που το διακοσμούσαν, ωστόσο διατηρεί και τα 56 σμαράγδια του, καθώς και όλα εκτός από 10 από τα συνολικά 1.354 διαμάντια του
THE LIFO TEAM
Πολιτικά Grammys με λάτιν αιχμές και απειλές για μηνύσεις

Grammys 2026 / Πολιτικά Grammys με λάτιν αιχμές και απειλές για μηνύσεις

Μετά από μια δεκαετία άφθονης Τέιλορ Σουίφτ και επιβράβευσης της Μπιγιόνσε, οι απαλές διαμαρτυρίες εξελίχθηκαν σε ανοιχτές πολιτικές κορόνες με αρχηγό της αντιπολίτευσης τον Bad Bunny.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ