Οι συγγενείς αυτού του ανθρώπου ισχυρίζονται ότι είναι 131 ετών

Οι συγγενείς αυτού του ανθρώπου ισχυρίζονται ότι είναι 131 ετών Facebook Twitter
0

Δεν είναι ακόμη και επίσημα αναγνωρισμένο αλλά υπάρχουν αρκετές πιθανότητες,  ο Joao Coelho de Souza να ανακηρυχθεί και με διαφορά μάλιστα ως ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο, αφού έγγραφα που δημοσιοποιήθηκαν και τον αφορούν αναφέρουν ότι έχει γεννηθεί στις 10 Μαρτίου του 1884, είναι δηλαδή 131 ετών.

Αν τελικά η ιστορία επιβεβαιωθεί, ο Σόουζα θα αφήσει πολύ πίσω τον σήμερα γηραιότερο που είναι ο γιαπωνέζος Yasutaro Koide, μόλις στα 112 του.

Το πιστοποιητικό γέννησης που δημοσιοποιήθηκε αναφέρει ότι ο Souza γεννήθηκε στην Meruoca, μια πόλη 2000 μίλια ανατολικά της Άκρα.

Οι συγγενείς αυτού του ανθρώπου ισχυρίζονται ότι είναι 131 ετών Facebook Twitter

Σύμφωνα με την ιστορία που έγινε γνωστή,  ο 131χρονος είναι παντρεμένος με μια γυναίκα που έχει κάτι λιγότερο από τα μισά του χρόνια, αφού είναι 62 ετών. Αυτό που κάνει πολλούς δύσπιστους πάντως,  είναι ότι  έχει και μια κόρη 30 ετών, πράγμα που σημαίνει ότι είχε ξεπεράσει τα 100 όταν την έκανε.

Η ίδια εκνευρίζεται όταν αμφισβητούν την πατρότητα ή τα χρόνια του μπαμπά και δηλώνει ότι οι εμπειρογνώμονες τα βρήκαν όλα εντάξει. «Ήταν πολύ μικρός, όταν ήρθε να εργαστεί στην 'Ακρα, στην εξόρυξη καουτσούκ, είναι με τη μαμά μου για περισσότερα από 40 χρόνια και εξαρτάται από τους άλλους για τα πάντα», είπε η Cirlene Souza σε τοπικά ΜΜΕ.

Η ιστορία έγινε γνωστή όταν υπάλληλος στο τμήμα ασφάλισης επισκέφθηκε το σπίτι του 131χρονου για να διαπιστώσει αν ζει και δικαιούται ακόμη τη σύνταξη του. Στη συνέχεια δημοσίευσε την ιστορία και τα έγγραφα στο Facebook.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυβερνοεπίθεση σε αεροδρόμια: «Βαθιά ανησυχητική» λένε οι ειδικοί - Οι πτήσεις ίσως επηρεαστούν για ημέρες

Διεθνή / Κυβερνοεπίθεση σε αεροδρόμια: «Βαθιά ανησυχητική» λένε οι ειδικοί - Οι πτήσεις ίσως επηρεαστούν για ημέρες

«Αν η Collins μπορεί να χακαριστεί τόσο εύκολα, τότε πρέπει να αμφισβητήσουμε όλους τους προμηθευτές. Ελπίζω να καταφέρουν να επαναφέρουν το λογισμικό Muse γρήγορα, αλλιώς, οι πτήσεις θα επηρεαστούν για πολλές ημέρες»
LIFO NEWSROOM
Νέα εποχή Μακαρθισμού στις ΗΠΑ: Ο Τζίμι Κίμελ και η προσπάθεια Τραμπ να φιμώσει τους αντιφρονούντες

Διεθνή / Νέα εποχή Μακαρθισμού στις ΗΠΑ: Ο Τζίμι Κίμελ και η προσπάθεια Τραμπ να φιμώσει τους αντιφρονούντες

Η κυβέρνηση Τραμπ εντείνει την καταστολή σε πανεπιστήμια, ΜΜΕ και καλλιτέχνες, δημιουργώντας μια σύγχρονη εκδοχή του Μακαρθισμού - Από το πάγωμα χρηματοδοτήσεων έως την απειλή αδειών λειτουργίας, η ελευθερία του λόγου βρίσκεται υπό πίεση
LIFO NEWSROOM
Από τη Φλόριντα στη Λουιζιάνα: Το «ντόμινο» των αντιεμβολιαστών απειλεί τα σχολεία

Διεθνή / Από τη Φλόριντα στη Λουιζιάνα: Το «ντόμινο» των αντιεμβολιαστών απειλεί τα σχολεία

Ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζ. και οι σύμμαχοί του πιέζουν Ρεπουμπλικάνους κυβερνήτες να καταργήσουν τους εμβολιασμούς στα σχολεία - Ποιες πολιτείες αντιστέκονται και ποιοι φοβούνται «ντόμινο» κατά της δημόσιας υγείας
LIFO NEWSROOM