Ψυχαγωγία

Ψυχαγωγία Facebook Twitter
0

Για μια στιγμή σάστισα βλέποντας τα event της Κυριακής. «Για δες», μονολόγησα, «η εναλλακτική (που λένε και οι γέροι) πλευρά της πόλης τον τιμά τον Βαλεντίνο λες και είναι ο προστάτης της hipster κοινότητας». Η αλήθεια είναι πως βιάστηκα να προβώ σε συμπεράσματα. Η Δευτέρα είναι Καθαρά, άρα τριήμερο αργίας, άρα και η Κυριακή μπαίνει δυναμικά στο κόλπο. Αν καλοσκεφτείς όμως πως πριν τα Κούλουμα ο Βαλεντίνος έρχεται με μασκέ και kinky διάθεση, μάλλον η φάση θα ταιριάζει με τη φράση «τοίχο, τοίχο, μη σε πετύχω». Ερωτευμένοι, ξαναμμένοι και καψούρηδες μπορείτε να γιορτάσετε στα παρακάτω: Skull Bar, μίνιμαλ πάρτι με Stratos και Pascal B. Το Second Skin αφήνει τα dark goth και πιάνει τα disco. Στο Βios ο Ηλίας Φραγκούλης επαναλαμβάνει το πολύ πετυχημένο I Love Trashation. Στο Tiki, η συνεργασία του Βουνό με τον Δημήτρη Βόγλη θα μας μεταφέρει σε ένα Fantasy Island, στο Loop από την άλλη οι Lostra και Mr Static φροντίζουν για ένα πιο dance καρναβαλικό πάρτι. Στο Swing τα βαμπίρ ξεχύνονται μέσα από τα deck των ραδιοφωνικών παραγωγών Σπύρου Παγιατάκη και Δημήτρη Παπασπυρόπουλου και στο Τέσσερα στην Πειραιώς (το γνωστό στριπτιτζάδικο) μια ομάδα καλλιτεχνών και performer θα μας δείξει τι σημαίνει Erotica on stage (άχαστο!)

Επειδή, όμως, οι ερωτευμένοι γιορτάζουν κάθε μέρα, τα ξενοδοχεία και τα σπίτια είναι οι καλύτεροι χώροι να το εκφράσουν. Την Παρασκευή Homade Party στo Gasoline με Στέλλα Καλησπεράτου και Κωνσταντίνο Καλφακάκο. Αν πιείτε πολύ, θα σας κοιμίσουν στην αποθήκη. Το Σάββατο στο Galaxy του Hilton καταφθάνει το απόλυτο disco party με τους Todd Terje, Woolfy, Tensnake και George Kyriakou. Αν, πάλι, μεθύσετε, θα σας κοιμίσουν στις σουίτες. Κοστίζει κάτι παραπάνω, αλλά έχει καλά μαξιλάρια.

Etc... 12/02 στο Second Skin, από την Ιαπωνία, ο DJ Khimaira. Την ίδια μέρα στο Six D.O.G.S το Wrapped In Plastic παρουσιάζει το Chemical Reaction. Στο Bios εγκαθίσταται η Γηραιά Αλβιώνα με τους Dorian Concept, Mary Ann Hobbs και Pinch. Από την επόμενη εβδομάδα νηστεία και περισυλλογή, μπας και στανιάρουμε.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο θρυλικός σκηνοθέτης της όπερας Pierre Audi σε ηλικία 67 ετών

Πολιτισμός / Πέθανε ο θρυλικός σκηνοθέτης της όπερας Pierre Audi σε ηλικία 67 ετών

Ο κορυφαίος Γαλλο-Λιβανέζος καλλιτεχνικός διευθυντής, επιμελητής και σκηνοθέτης υπήρξε απόλυτα αφοσιωμένος στην τέχνη του και άφησε ένα ανεξίτηλο αποτύπωμα στον κόσμο της όπερας, της μουσικής και του θεάτρου.
LIFO NEWSROOM
Η «Ανδρομάχη» της Μαρίας Πρωτόπαππα στην Επίδαυρο

Πολιτισμός / Η «Ανδρομάχη» της Μαρίας Πρωτόπαππα στην Επίδαυρο

Στη δραματουργική και σκηνοθετική προσέγγιση της «Ανδρομάχης» από τη Μαρία Πρωτόπαππα, η Ερμιόνη και η Ανδρομάχη αντιπροσωπεύουν τα ιδεώδη των χωρών τους, ενώ ο Μενέλαος και ο Πηλέας την πολιτική και την εξουσία
LIFO NEWSROOM
Τιμοτέ Σαλαμέ: Ο ηθοποιός αποσπά υψηλή διάκριση από την Ιταλική Ακαδημία Κινηματογράφου

Πολιτισμός / Τιμοτέ Σαλαμέ: Ο ηθοποιός αποσπά υψηλή διάκριση από την Ιταλική Ακαδημία Κινηματογράφου

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ έχει επανειλημμένα εκφράσει τον θαυμασμό του για την Ιταλία και τον πολιτισμό της, ενώ έχει συνεργαστεί με Ιταλούς σκηνοθέτες και έχει συμμετάσχει σε ταινίες που γυρίστηκαν στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Η Ρουθ Αζάουα επιστρέφει στο Σαν Φρανσίσκο της μέσα από μια αναδρομική έκθεση

Πολιτισμός / Η Ρουθ Αζάουα «επιστρέφει» στο Σαν Φρανσίσκο της μέσα από μια αναδρομική έκθεση

Το έργο και η ζωή μιας από τις πιο επιδραστικές καλλιτέχνιδες του 20ού αιώνα, που μετέφρασε τα τραυματικά βιώματά της σε τέχνη από σύρμα, ξετυλίγεται μέσα από την έκθεση του Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης του Σαν Φρανσίσκο
LIFO NEWSROOM