Ψυχαγωγία

Ψυχαγωγία Facebook Twitter
0

WELCOME... Νέος χώρος και νέα ήθη. Το Sin City Super Hero (Θεμιστοκλέους και Γαμβέτα 5) ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο να σκορπά τον πανικό και την αμαρτία στη ζεστή μας πόλη, με resident DJ τον Σεραφείμ Τσοτσόνη και όλα τα καλά παιδιά της electro και dance ελληνικής σκηνής να περνάνε από τα decks του. G Pal την Παρασκευή, Πατρελάκης το Σάββατο και μόνος του ο ΙΟΝ την Κυριακή 21/06. Η διαβολική αυτή κατάσταση θα κρατήσει για όλο το καλοκαίρι, οπότε να βγάλουμε τα κομποσκοίνια μας από τις κασέλες, μπας και μας βρει προκοπή το φθινόπωρο.

ΜΑΣ ΑΠ... στο Ejekt την Πέμπτη με τον Λευτέρη Κεφαλά (ο πρώτος που «έπαιξε» french electro μέσα στον Άγιο Γεώργιο τον Καρύτση) και το Φώτη Βαλλάτο (ο πρώτος που έπαιξε ανδαλουσιανή dub στο Γιοχάνεσμπουργκ). Παρά τις φήμες ότι θα εμφανιζόνταν το απόγευμα, τα πρωτοπαλίκαρα του «Free» θα πραγματοποιήσουν το ανυπέρβλητο mush up τους ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα. Το άλλο βράδυ και στον ίδιο «θεσμό» θα παρευρεθούν οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι 2 Many DJs (Soulwax) και ο James Lavelle (Uncle).

ETC... Ωραία και μποέμ βραδιά το Σάββατο στο Higgs με Λάμπρο Φάτση και Α@Η2Ο. Sixtees, χορευτική και εξωτική διάθεση στο Tiki με το Βουνό την Παρασκευή σε ένα άλλο Easy Aloha Party. Bondage, κλουβιά και έρωτας στο Satomi Spookshow την ίδια μέρα στο Second Skin. To Loop θα βαράει Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη στους ρυθμούς της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής με όλους τους DJs του στο πάλκο. Ο τρισμέγιστος Βασίλης Τσιλιχρήστος θα μας μαγέψει την Τετάρτη στο Villa Mercedes, με την παρουσίαση της νέας του συλλογής. Κλείνουμε σήμερα το πρόγραμμΆ μας με ένα παράπονο-απορία: Τι γίνεται με την creperie Αισθήσεις στην Κολοκοτρώνη; Γιατί ενώ έχει κατά καιρούς έχει δηλώσει σε ημιπαράφρονες θαμώνες πως θα μένει ανοιχτή, κάθε βράδυ είναι διαρκώς κλειστή; Γεμάτη αινίγματα η νυχτερινή ζωή που κρατά σε εγρήγορση τους περίεργους και πεινασμένους τους μεθυσμένους.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Πολιτισμός / Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Η εξέλιξη της τέχνης από τον ιμπρεσιονισμό έως την ποπ αρτ ξεδιπλώνεται μέσα από έργα 45 κορυφαίων δημιουργών της νεότερης και σύγχρονης τέχνης, συνθέτοντας ένα μοναδικό και συναρπαστικό εικαστικό πανόραμα.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Ανδρέας Μαλλουρής: An Evening Botanist

Πολιτισμός / An Evening Botanist: Θεραπεία, επιθυμία και απόλαυση σε μια έκθεση

Στην έκθεση An Evening Botanist ο Ανδρέας Μαλλουρής εξετάζει πώς διαφορετικές πρακτικές που συνδέονται με τη θεραπεία, τη σωματική επιθυμία και την απόλαυση, ενεργοποιούν υλικότητες και μέσω αυτών, το κοινωνικό σώμα. Η έκθεση αναπτύσσεται στο όριο ανάμεσα στο χειρουργικό και το ερωτικό, μεταφέροντας κλινικές διαδικασίες σε ένα γλυπτικό λεξιλόγιο.
LIFO NEWSROOM
Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Φωνή της Χιντ Ρατζάμπ» που αφήνει τους θεατές συγκλονισμένους, η τελευταία παράσταση του Μάικλ Κέιν και της Γκλέντα Τζάκσον, μια ελληνική διασκευή της «Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας» και μια ιρλανδική ιστορία ενηλικίωσης, υποψήφια για βραβείο LUX, στο κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Σταύρος Ξαρχάκος: Η δήλωσή του υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι αναφορικά με την περιοδεία αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι

Πολιτισμός / Σταύρος Ξαρχάκος: «Η συζήτηση για τις συναυλίες πρέπει να τελειώνει εδώ - Τα υπόλοιπα είναι απλώς κουτσομπολιό»

Η δήλωση του Σταύρου Ξαρχάκου υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι, ο οποίος αντιδρά νομικά στην περιοδεία-αφιέρωμα στον πατέρα του, χωρίς την άδειά του
LIFO NEWSROOM
11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Πολιτισμός / 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Με 77 ελληνικά και ξένα ντοκιμαντέρ, 32 ταινίες μικρού μήκους και μεγάλη προσέλευση κοινού ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην Καλαμάτα το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου (21-30/11).
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Πολιτισμός / Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Με τον τίτλο «Μουσεία και Ελπίδα», το πετυχημένο διεθνές συνέδριο θα διερευνήσει τον ρόλο των μουσείων στη διαμόρφωση ενός πιο συμπεριληπτικού, δημοκρατικού και με περισσότερη ενσυναίσθηση κόσμου.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Η Σκάρλετ Γιόχανσον δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Πολιτισμός / Σκάρλετ Γιόχανσον: Δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Η Γιόχανσον ανέφερε ότι κατά τη φάση της προπαραγωγής ένας από τους χρηματοδότες της ταινίας απείλησε να αποσυρθεί, εκτός αν αφαιρούνταν τα στοιχεία της πλοκής που σχετίζονταν με το Ολοκαύτωμα
LIFO NEWSROOM
ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: «Η πλευρά Θεοδωράκη καλεί την οργανώτρια εταιρεία να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να λήξει η διαμάχη»

Η πλευρά Θεοδωράκη πήρε θέση για τις νομικές ενέργειες από πλευράς Γιώργου Χατζιδάκι, γιου του Μάνου Χατζιδάκι, σε βάρος της εταιρείας παραγωγής
LIFO NEWSROOM