Κατεπείγουσα ΕΔΕ για τον αστυνομικό που κλώτσησε πρόσφυγες στη Λέσβο

Κατεπείγουσα ΕΔΕ για τον αστυνομικό που κλώτσησε πρόσφυγες στη Λέσβο Facebook Twitter
1


 

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διέταξε κατεπείγουσα διοικητική διερεύνηση της υπόθεσης που αφορά στις φωτογραφίες με αστυνομικό, που φαίνεται να κλωτσάει πρόσφυγες στη Λέσβο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός που φαίνεται στη φωτογραφία να κλωτσάει τον πρόσφυγα έχει ταυτοποιηθεί. Η διερεύνηση της υπόθεσης διατάχθηκε μετά τις σχετικές φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί σε ιστοσελίδες του διαδικτύου.

 


Οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν σήμερα στους προσωπικούς λογαριασμούς του χρήστη Saverio Serravezza στο Facebook και στο Twitter και προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων στα κοινωνικά δίκτυα.

«Ο κ Τσίπρας βρισκόταν χθες στη Μυτιλήνη όπου επισκέφθηκε το Καρά Τεπέ με τους Σύρους πρόσφυγες και όπως διαπίστωσε ήταν υπέροχα. Στον προσφυγικό καταυλισμό της Μόριας όμως, όπου φιλοξενούνται μη Σύροι πρόσφυγες, Αφγανοί, Ιρακινοί και άλλων εθνικοτήτων, συνέβη αυτό που βλέπετε στις εικόνες» τονίζει ο Saverio Serravezza.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα Πέραμος: Στη ΓΑΔΑ ο πατέρας του 27χρονου - Αναμένεται να κληθεί ξανά για κατάθεση η σύντροφός του

Ελλάδα / Νέα Πέραμος: Στη ΓΑΔΑ ο πατέρας του 27χρονου - Αναμένεται να κληθεί ξανά για κατάθεση η σύντροφός του

Οι σχέσεις τους ήταν τεταμένες λόγω περιουσιακών διαφορών - Ο πατέρας του είχε αφήσει να εννοηθεί ότι ο γιος του ίσως συνδεόταν με τον εμπρησμό δύο αυτοκινήτων του
THE LIFO TEAM