Ακόμη στον "αέρα" το ντιμπέιτ- Δεν τα βρίσκουν μεταξύ τους οι αρχηγοί

Ακόμη στον "αέρα" το ντιμπέιτ- Δεν τα βρίσκουν μεταξύ τους οι αρχηγοί Facebook Twitter
Lefteris Partsalis / SOOC
1

Εξακολουθεί να είναι στον "αέρα" το τηλεοπτικό ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών, που και οι ίδιοι δηλώνουν πως τόσο πολύ θέλουν, αλλά δεν μπορούν να συνεννοηθούν.

Σήμερα αναμένεται να δοθεί οριστική λύση. Στις 12 το μεσημέρι ανανέωσαν το ραντεβού τους οι εκπρόσωποι των κομμάτων, που μετέχουν στην άτυπη διακομματική για τις ημερομηνίες και τους όρους διεξαγωγής της προεκλογικής τηλεοπτικής αναμέτρησης των πολιτικών αρχηγών.

Κατά τη χθεσινή σύσκεψη της άτυπης διακομματικής δεν υπήρξε απόφαση για το θέμα, αν και διαπιστώθηκε για μια ακόμη φορά η καθολική επιθυμία να διεξαχθεί η «τηλεμαχία» όλων των πολιτικών αρχηγών.

Ωστόσο, η ερχόμενη εβδομάδα για την διεξαγωγή του μεγάλου «ντιμπέιτ», είναι «αυστηρά απαγορευτική» για τον ορισμό ημερομηνίας, λόγω της παρουσίας των κομμάτων στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Πάντως, αυτό που διαφάνηκε από τη σύσκεψη της Πέμπτης είναι ότι η 14η Σεπτεμβρίου είναι μία ημερομηνία κατά την οποία θα μπορούσε να διεξαχθεί η τηλεοπτική αναμέτρηση των αρχηγών.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ