Ακόμη στον "αέρα" το ντιμπέιτ- Δεν τα βρίσκουν μεταξύ τους οι αρχηγοί

Ακόμη στον "αέρα" το ντιμπέιτ- Δεν τα βρίσκουν μεταξύ τους οι αρχηγοί Facebook Twitter
Lefteris Partsalis / SOOC
1

Εξακολουθεί να είναι στον "αέρα" το τηλεοπτικό ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών, που και οι ίδιοι δηλώνουν πως τόσο πολύ θέλουν, αλλά δεν μπορούν να συνεννοηθούν.

Σήμερα αναμένεται να δοθεί οριστική λύση. Στις 12 το μεσημέρι ανανέωσαν το ραντεβού τους οι εκπρόσωποι των κομμάτων, που μετέχουν στην άτυπη διακομματική για τις ημερομηνίες και τους όρους διεξαγωγής της προεκλογικής τηλεοπτικής αναμέτρησης των πολιτικών αρχηγών.

Κατά τη χθεσινή σύσκεψη της άτυπης διακομματικής δεν υπήρξε απόφαση για το θέμα, αν και διαπιστώθηκε για μια ακόμη φορά η καθολική επιθυμία να διεξαχθεί η «τηλεμαχία» όλων των πολιτικών αρχηγών.

Ωστόσο, η ερχόμενη εβδομάδα για την διεξαγωγή του μεγάλου «ντιμπέιτ», είναι «αυστηρά απαγορευτική» για τον ορισμό ημερομηνίας, λόγω της παρουσίας των κομμάτων στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Πάντως, αυτό που διαφάνηκε από τη σύσκεψη της Πέμπτης είναι ότι η 14η Σεπτεμβρίου είναι μία ημερομηνία κατά την οποία θα μπορούσε να διεξαχθεί η τηλεοπτική αναμέτρηση των αρχηγών.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Πολιτική / Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2027, απάντησε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία, ελληνοτουρκικά και Παλαιστίνη, ενώ έστειλε μηνύματα για ακρίβεια, στεγαστικό και τη λειτουργία του κράτους
LIFO NEWSROOM
ΔΕΘ: οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Πολιτική / ΔΕΘ: Οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Παιδεία, υγεία, ενέργεια και χωροταξία είναι οι τέσσερις μεταρρυθμίσεις που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, οι οποίες ξεπερνούν «τους κυβερνητικούς κύκλους», όπως είπε και απαιτούν ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις.
LIFO NEWSROOM
Αλέξης Τσίπρας: Χρειαζόμαστε μια νέα εθνική πυξίδα, έναν νέο πατριωτισμό

Πολιτική / Αλέξης Τσίπρας: Χρειαζόμαστε μια νέα εθνική πυξίδα, έναν νέο πατριωτισμό

Σχέδιο 5ετούς «ανάταξης» με νέο Ταμείο Σύγκλισης, εισφορά στα πολύ υψηλά εισοδήματα και στροφή παραγωγικού μοντέλου - Όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός στο Economist: The Fifth Thessaloniki Metropolitan Summit
LIFO NEWSROOM