Ο Μίκης Θεοδωράκης στο Επικρατείας του Λαφαζάνη;

Ο Μίκης Θεοδωράκης στο Επικρατείας του Λαφαζάνη; Facebook Twitter
7

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε σήμερα το πρωί το Mega, ο συνθέτης Μίκης Θεοδωράκης, ενδέχεται να ηγηθεί του ψηφοδελτίου Επικρατείας της  Λαϊκής Ενότητας του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Η φημολογία για τον Μίκη Θεοδωράκη έχει ξεκινήσει από χθες και πληροφορίες που μεταδίδονταν από το περιβάλλον της Αριστερής Πλατφόρμας, έκαναν λόγο για μια "διεθνή προσωπικότητα που θα στηρίξει τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και που θα κάνει την έκπληξη".

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο συνθέτης έχει εκφράσει ανοιχτά τη δυσαρέσκειά του απέναντι στις αποφάσεις και την πορεία του Αλέξη Τσίπρα.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

Πολιτική / Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

«Οι επιστροφές των παράνομων μεταναστών πρέπει να είναι η πρώτη μας προτεραιότητα» δήλωσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: «Ο αγώνας για τη δικαίωση της Κύπρου είναι κοινός και θα είναι νικηφόρος»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Ο αγώνας για τη δικαίωση της Κύπρου είναι κοινός και θα είναι νικηφόρος»

Μήνυμα του πρωθυπουργού για τη συμπλήρωση 51 ετών από την τουρκική εισβολή – Σαφές κάλεσμα για πρόοδο στις διακοινοτικές συνομιλίες, στον απόηχο της επίσκεψης Ερντογάν στα Κατεχόμενα
LIFO NEWSROOM
Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

LiFO politics / Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

Ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Σπύρος Βλαχόπουλος, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για την ανάγκη κατάργησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών, εξηγώντας όμως γιατί πρέπει να τηρείται όσο παραμένει σε ισχύ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

6 σχόλια
Αγαπώ και θαυμάζω τον Θεοδωράκη, μεγάλωσα με τα τραγούδια του, αλλά δεν είναι καιρός να πάρει σύνταξη; Και με ποιούς θα πάει, με τα απολιθώματα του εμφυλίου του 47;
Πολύ νέος και άπειρος δεν είναι για βουλευτής;Υ.Γ. Αλήθεια, στο Λαφαζάνη δεν απαίτησε να βάλει στην ονομασία του κόμματος του και τη λέξη "Σπίθα", όπως είχε απαιτήσει από τον Τσίπρα; Εδώ μάλιστα ταιριάζει πολύ, μια και ο ιστότοπος του Λαφαζάνη "ISKRA" σημαίνει Σπίθα.
Αν είναι όντως αλήθεια, μιλάμε για απίστευτη γελοιότητα...Ο άνθρωπος είναι ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες εν ζωή, σε αυτό συμφωνούμε, αλλά έλεος...είναι δύο βήματα από τον αιώνα και άρρωστος, τι ακριβώς μπορεί να προσφέρει εκτός από ψήφους στον κ. Λαφαζάνη;;Φτάνει πια με την εκμετάλλευση των ανθρώπων που προσέφεραν τόσα σε αυτόν τον τόπο. Αν δε μπορούν οι ίδιοι να καταλάβουν ότι δεν αξίζει να χαραμίζουν την υστοροφημία τους για ένα κόμμα (βλ. Γλέζος), τουλάχιστον οι πολιτικοί αρχηγοί ας έχουν την ηθική να μην τους το ζητάνε.