Παπαδημούλης για 5ετές Grexit Σόιμπλε: Θέλουν την ταπείνωση της χώρας

Παπαδημούλης για 5ετές Grexit Σόιμπλε: Θέλουν την ταπείνωση της χώρας Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
2

Μετά και την επίσημη απάντηση από το Μαξίμου που αναφέρει πως "Είναι σαφές ότι κάποιες χώρες, για λόγους που δεν σχετίζονται με τις μεταρρυθμίσεις και το πρόγραμμα, δεν θέλουν να υπάρξει συμφωνία", τη σκυτάλη στις αντιδράσεις παίρνει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Σχολιάζοντας την πρόταση-βόμβα του γερμανού ΥΠΟΙΚ που έκανε λόγο για 5ετές Grexit και παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ελλάδα ο κος Παπαδημούλης αναφέρει πως "Ο Σόιμπλε κ οι φίλοι του θέλουν ταπείνωση της χώρας κ Grexit."

Αντιδράσεις είχαμε όμως χθες και από τους Φινλανδούς οι οποίοι προσήλθαν στο Eurogroup και παρέμειναν κάθετοι στην άποψη πως η Ελλάδα πρέπει να βγει εκτός ευρωζώνης. Η στάση αυτή δίχασε το συμβούλιο των ΥΠΟΙΚ και δημιούργησε δύο στρατόπεδα. Στο πλευρό της Φινλκανδίας τάχθηκαν οι Σλοβακία και Μάλτα. Ο κος Παπαδημούλης φαίνεται πως πιστεύει στις συμμαχίες και σχολιάζει πως "Εμείς,με πρόταση, ενότητα κ συμμαχίες, μπορούμε να ακυρώσουμε το σχέδιο τους."

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

Πολιτική / Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

«Έχουν απόλυτο δικαίωμα να διαπιστώσουν εάν τα λείψανα που βιαστικά και δίχως τον πρέποντα έλεγχο τους παραδόθηκαν προς ταφή, ανήκουν πράγματι στα παιδιά τους» τονίζει
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το πώς εξελίχθηκε το κόμμα του;»

Πολιτική / Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το κόμμα του;»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε «δικαίωση» την προσχώρηση του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία - «Φεύγουν από αλλού ο ένας μετά τον άλλον και έρχονται στη ΝΔ»
LIFO NEWSROOM
Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Κ. Παπαδημούλη, είστε χρόνια στις Βρυξέλλες, ''μυρίζετε'' το κλίμα που υπάρχει εκεί τόσα χρόνια, η ευθύνη σας είναι μεγάλη: επειδή γνωρίζετε το κλίμα, θα έπρεπε να το έχετε μεταφέρει στους εδώ κυβερνώντες που έλεγαν ό,τι του κατέβαινε του καθενός εδώ και 6 χρόνια, και ιδίως τους τελευταίους 5 μήνες. Καλά κρασιά τώρα.