Δυόμισι ώρες νωρίτερα μεταφέρθηκε το Eurogroup της Δευτέρας

Δυόμισι ώρες νωρίτερα μεταφέρθηκε το Eurogroup της Δευτέρας Facebook Twitter
0

Η αυριανή έκτακτη σύνοδος των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης θα ξεκινήσει δυόμισι ώρες νωρίτερα απ’ ό,τι προβλεπόταν αρχικά, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ.  

Ο ίδιος δεν έδωσε καμία εξήγηση για τη χρονική μετάθεση. Ανακοίνωσε απλώς ότι το Eurogroup θα συνεδριάσει στις Βρυξέλλες στις 12.30 τοπική ώρα (13.30 ώρα Ελλάδας) και όχι στις 16.00.

Όσον αφορά τη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών των χωρών της ευρωζώνης είναι προγραμματισμένη για τις 19.00 τη Δευτέρα, ώρα Βρυξελλών (20.00 ώρα Ελλάδας).

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το αντίδοτο απέναντι στην ακρίβεια, είναι η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος»

«Δεν αρκεί μόνο να βρει κάποιος οποιαδήποτε δουλειά, αλλά το πώς, θα παντρέψουμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων με τις ανάγκες των εργαζομένων», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΙΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές στα ελληνοτουρκικά» - Πότε αναμένεται η συνάντηση με τον Ερντογάν

Όσα είπε ο πρωθυπουργός για τις σχέσεις της Ελλάδας με ΗΠΑ, Τουρκία και Ισραήλ, τον στόχο της αυτοδυναμίας, την τροπολογία για τη συνεπιμέλεια, την αναθεώρηση του Συντάγματος
THE LIFO TEAM