Συνεχείς συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου

Συνεχείς συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
3

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου και έχει συνεχείς συσκέψεις ενόψει του Eurogroup και της έκτακτης Συνόδου Κορυφής των κρατών-μελών της Ευρωζώνης τη Δευτέρα. Ήδη έχουν αρχίσει να προσέρχονται κυβερνητικά στελέχη του οικονομικού επιτελείου, της ομάδας πολιτικής διαπραγμάτευσης, προκειμένου να συζητήσουν την τακτική της κυβέρνησης.


Σύμφωνα με το ΑΠΕ, τις πόρτες του Μαξίμου έχουν περάσει ήδη ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, ο οποίος προσήλθε πριν από περίπου μία ώρα και ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης που έφτασε πριν από λίγα λεπτά.


Ο πρωθυπουργός αναμένεται να έχει επικοινωνία και με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος της Κομισιόν είχε από χθες σειρά τηλεφωνικών επαφών με Ευρωπαίους ηγέτες για το θέμα της Ελλάδας, επικοινωνώντας διαδοχικά με την Άγκελα Μέρκελ, τον Φρανσουά Ολαντ και τον Ολλανδό πρωθυπουργό, Μαρκ Ρούτε.

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΠΑΡΤΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το δίλημμα των εκλογών είναι ένα, ποια παράταξη μπορεί σταθερά να πάει τη χώρα μπροστά»

Τα κύρια σημεία της ομιλίας του πρωθυπουργού από τη Σπάρτη - Στο επίκεντρο ο Μυστράς, το νέο νοσοκομείο στη Σπάρτη, τα μέτρα στήριξης και οι εκλογές
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ FINANCIAL TIMES

Πολιτική / Μητσοτάκης στους Financial Times για «διόδια» στο Ορμούζ: Είναι καθαρός εκβιασμός, δεν γίνεται να το δεχτούμε

«Πιστεύω ότι είναι υποχρέωσή μας ως Ευρώπη να προετοιμαστούμε για μια αρνητική εξέλιξη» είπε, αναφερόμενος στις οικονομικές επιπτώσεις του πολέμου στο Ιράν
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΑΣΥ ΜΜΜ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: Νέοι συρμοί, νέα λεωφορεία και προσλήψεις στις συγκοινωνίες

Στην εκδήλωση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών τέθηκαν, μεταξύ άλλων, η ανανέωση του στόλου λεωφορείων, ο εκσυγχρονισμός των συρμών Μετρό και Ηλεκτρικού και η ενίσχυση του συγκοινωνιακού έργου με πυκνότερα δρομολόγια
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ

Πολιτική / Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ψηφίστηκε η άρση της ασυλίας της

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας ζήτησε εξαρχής να μην συζητηθεί η υπόθεση στην Ολομέλεια της Βουλής , υποστηρίζοντας ότι στόχος είναι να περιοριστεί η δημόσια παρέμβασή της και να ανακοπεί η κριτική της απέναντι στην κυβέρνηση
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Δεν μπορούν με τίποτα να το παρουσιάσουν την επερχόμενη ρήξη ως υπαιτιότητα των Ευρωπαίων. Δεν τους βγήκε. Όχι ότι δεν αποκλείεται να τα καταφέρουν. Αλλά ελάχιστοι πλέον θα το θεωρούν υπαιτιότητα της Ευρώπης. Συνεπώς θα πάμε σε ρήξη με ελικόπτερα ή σε μέτρα 5 φορές το κατάπτυστο email Χαρδούβελη.Ένα τεράστιο μπράβο στον λαό.