Στη βίλα του στην Εκάλη κρατείται κατηγορούμενος για παιδική πορνογραφία

Στη βίλα του στην Εκάλη κρατείται κατηγορούμενος για παιδική πορνογραφία Facebook Twitter
3

Στη βίλα του στην Εκάλη κρατείται ο φερόμενος ως μοντέρ βίντεο παιδικής πορνογραφίας και εκβιασμού ενός 14χρονου κοριτσιού, γνωστός και ως «δράκος του Facebook».

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», ο 22χρονος γόνος εύπορης οικογένειας, που ασχολείται με τις εισαγωγές-εξαγωγές αθλητικών ειδών, τις τελευταίες επτά ημέρες βρίσκεται «φυλακισμένος» στο σπίτι του με έναν αστυνομικό στο κατώφλι της οικίας του, κατόπιν διαφωνίας ανακριτή και εισαγγελέα. Στον 22χρονο έχει απαγορευτεί η έξοδος από το σπίτι του και η πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Ο 22χρονος συνελήφθη μετά από καταγγελία 14χρονης την οποία εκβίαζε μέσω Facebook. Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας ο νεαρός για να εκβιάσει τα ανήλικα κορίτσια, είτε αλίευε μόνος του τις φωτογραφίες, είτε πρώτα γινόταν διαδικτυακός φίλος μαζί τους. Χρησιμοποιώντας τις γνώσεις του στο μοντάζ μόνταρε με τις φωτογραφίες αυτές βίντεο παιδικής πορνογραφίας, τοποθετώντας τα πρόσωπα των ανηλίκων σε αυτά πρωταγωνιστριών πορνό. 

Στη συνέχεια επικοινωνούσε μαζί τους και τα εκβίαζε ότι θα διαρρεύσει τα συγκεκριμένα βίντεο στον οικογενειακό και φιλικό τους περίγυρο, καθιστώντας τα υποχείριά του. Μάλιστα, έβαζε τα ανήλικα να προβαίνουν σε διαδικτυακά ακατονόμαστες πράξεις και τις κατέγραφε. Είναι χαρακτηριστικό ότι για ένα κορίτσι 14 ετών είχε καταγράψει 14 βίντεο, σκηνοθετώντας ερωτική ταινία μιας ώρας. 

Η έρευνα των Αρχών συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε κάνει το ίδιο και με άλλες ανήλικες. 

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένταση στη δίκη για τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα: Ο συνήγορος του δράστη εκτόξευσε μπουκάλι

Ελλάδα / Ένταση στη δίκη για τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα: Ο συνήγορος του δράστη εκτόξευσε μπουκάλι

Αποχώρησε η έδρα όταν ο συνήγορος υπεράσπισης Σπύρος Δημητρίου άρχισε να φωνάζει «φτάνει πια», πετώντας ένα μπουκάλι νερό προς τον συνήγορο υπεράσπισης
LIFO NEWSROOM
Ερυθρά θάλασσα: Δύο μέλη της ασφάλειας του ελληνόκτητου Eternity C διασώθηκαν σχεδόν 48 ώρες μετά την επίθεση των Χούτι

Ελλάδα / Ερυθρά θάλασσα: Δύο μέλη της ασφάλειας του ελληνόκτητου Eternity C διασώθηκαν σχεδόν 48 ώρες μετά την επίθεση των Χούτι

Το Eternity C, ελληνόκτητο πλοίο υπό λιβεριανή σημαία, είχε δεχθεί επίθεση τη Δευτέρα από πλωτά drones και ρουκέτες και βυθίστηκε λίγες ώρες αργότερα
LIFO NEWSROOM
Τροχαίο στη Βουλιαγμένης: Λεωφορείο κινήθηκε χωρίς οδηγό για 150 μέτρα και ξήλωσε κολώνες φωτισμού

Ελλάδα / Τροχαίο στη Βουλιαγμένης: Λεωφορείο κινήθηκε ανεξέλεγκτο για 150 μέτρα και ξήλωσε κολώνες φωτισμού

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας καταγράφει το λεωφορείο να ανεβαίνει στο πεζοδρόμιο, να παρασύρει κολώνες φωτισμού και πινακίδες και τελικά να προσκρούει στην περίφραξη παρακείμενου κτηρίου
LIFO NEWSROOM
Γιατί αναστέλλεται η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας μετά την υπόθεση Μουρτζούκου

Ελλάδα / Γιατί αναστέλλεται η λειτουργία της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πάτρας μετά την υπόθεση Μουρτζούκου

Από την ίδια υπηρεσία είχαν εκδοθεί πορίσματα και για τον θάνατο ενός εκ των παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου – «Σοβαρές δυσλειτουργίες», λέει το Υπουργείο Δικαιοσύνης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ενώ σε άλλες περιπτώσεις όπου οι υπόλογοι για τέτοια ειδεχθή πράξη θα είχαν βγει σηκωτοί από το σπίτι τους και όλα τα κανάλια "αναζητώντας την αλήθεια" θα είχαν κάνει φύλλο και φτερό την προσωπική του ζωή από το νηπιαγωγείο μέχρι σήμερα.Ισονομία σου λένε μετά.
Mαλιστα...όταν ο κατηγορούμενος είναι γόνος εύπορης οικογένειας ουτε όνομα μαθαίνουμε ουτε βλέπουμε φωτογραφίες του. Δεν είναι κανένας 60αρης μπαρμπας απο το Περιστέρι βλέπεις.