Στη βίλα του στην Εκάλη κρατείται κατηγορούμενος για παιδική πορνογραφία

Στη βίλα του στην Εκάλη κρατείται κατηγορούμενος για παιδική πορνογραφία Facebook Twitter
3

Στη βίλα του στην Εκάλη κρατείται ο φερόμενος ως μοντέρ βίντεο παιδικής πορνογραφίας και εκβιασμού ενός 14χρονου κοριτσιού, γνωστός και ως «δράκος του Facebook».

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», ο 22χρονος γόνος εύπορης οικογένειας, που ασχολείται με τις εισαγωγές-εξαγωγές αθλητικών ειδών, τις τελευταίες επτά ημέρες βρίσκεται «φυλακισμένος» στο σπίτι του με έναν αστυνομικό στο κατώφλι της οικίας του, κατόπιν διαφωνίας ανακριτή και εισαγγελέα. Στον 22χρονο έχει απαγορευτεί η έξοδος από το σπίτι του και η πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Ο 22χρονος συνελήφθη μετά από καταγγελία 14χρονης την οποία εκβίαζε μέσω Facebook. Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας ο νεαρός για να εκβιάσει τα ανήλικα κορίτσια, είτε αλίευε μόνος του τις φωτογραφίες, είτε πρώτα γινόταν διαδικτυακός φίλος μαζί τους. Χρησιμοποιώντας τις γνώσεις του στο μοντάζ μόνταρε με τις φωτογραφίες αυτές βίντεο παιδικής πορνογραφίας, τοποθετώντας τα πρόσωπα των ανηλίκων σε αυτά πρωταγωνιστριών πορνό. 

Στη συνέχεια επικοινωνούσε μαζί τους και τα εκβίαζε ότι θα διαρρεύσει τα συγκεκριμένα βίντεο στον οικογενειακό και φιλικό τους περίγυρο, καθιστώντας τα υποχείριά του. Μάλιστα, έβαζε τα ανήλικα να προβαίνουν σε διαδικτυακά ακατονόμαστες πράξεις και τις κατέγραφε. Είναι χαρακτηριστικό ότι για ένα κορίτσι 14 ετών είχε καταγράψει 14 βίντεο, σκηνοθετώντας ερωτική ταινία μιας ώρας. 

Η έρευνα των Αρχών συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε κάνει το ίδιο και με άλλες ανήλικες. 

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΛΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΕ

Ελλάδα / Μήλος: Το ΣτΕ αναστέλλει την επέκταση ξενοδοχείου στον Μύτακα - Για ποιες εργασίες έδωσε «πράσινο φως»

Η αναστολή των κατασκευαστικών εργασιών ισχύει μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της κυρίας αίτησης ακύρωσης που έχει κατατεθεί και θα συζητηθεί την 6η Μαΐου 2026
THE LIFO TEAM
ΧΑΪΔΑΡΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΤΩΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ελλάδα / Χαϊδάρι: «Η 13χρονη έπεσε με το κεφάλι» - Τι δήλωσε η διευθύντρια του σχολείου

Η διευθύντρια του 7ου Γυμνασίου της περιοχής ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται ζήτημα κατασκευαστικού προβλήματος που να σχετίζεται με την πτώση της μαθήτριας από τον πρώτο όροφο του κτιρίου
THE LIFO TEAM
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΘΕΣΗ ΛΟΑΤΚΙ

Ελλάδα / Διεθνής Αμνηστία για Ελλάδα: «Ψήφισαν νόμο που αποκλείει ομόφυλα ζευγάρια ανδρών από την πρόσβαση στην παρένθετη μητρότητα»

Η νομοθεσία αυτή, όπως επισημαίνεται στην ετήσια έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα η Διεθνής Αμνηστία, αφορά και τους άνδρες χωρίς σύντροφο
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Ενώ σε άλλες περιπτώσεις όπου οι υπόλογοι για τέτοια ειδεχθή πράξη θα είχαν βγει σηκωτοί από το σπίτι τους και όλα τα κανάλια "αναζητώντας την αλήθεια" θα είχαν κάνει φύλλο και φτερό την προσωπική του ζωή από το νηπιαγωγείο μέχρι σήμερα.Ισονομία σου λένε μετά.
Mαλιστα...όταν ο κατηγορούμενος είναι γόνος εύπορης οικογένειας ουτε όνομα μαθαίνουμε ουτε βλέπουμε φωτογραφίες του. Δεν είναι κανένας 60αρης μπαρμπας απο το Περιστέρι βλέπεις.