Σημίτης, Βενιζέλος σήμερα στη δίκη Τσοχατζόπουλου

Σημίτης, Βενιζέλος σήμερα στη δίκη Τσοχατζόπουλου Facebook Twitter
Menelaos Myrillas/SOOC
0

Καταθέτουν σήμερα στη δίκη Τζοχατζόπουλου στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπου εκδικάζεται η υπόθεση με τις «χρυσές μίζες» των εξοπλιστικών, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Το δικαστήριο κάνοντας δεκτό το αίτημα του κατηγορούμενου, πρώην υπουργού, έκρινε πως τα μέλη του ΚΥΣΕΑ της περιόδου που υπεγράφησαν αποφάσεις για συγκεκριμένα εξοπλιστικά προγράμματα θα μπορούσαν, ενδεχομένως, με τις καταθέσεις τους να ρίξουν φως στην πολύκροτη υπόθεση.

Στις 20 Μαΐου σειρά θα πάρουν για να καταθέσουν στη δίκη η Βάσω Παπανδρέου και ο Γιάννος Παπαντωνίου, ο οποίος στην προηγούμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου απουσίαζε καθώς διδάσκει στο Πανεπιστήμιο του Πακιστάν.

Ο πρωην Πρωθυπουργός και τα υπόλοιπα μέλη του ΚΥΣΕΑ αναμένεται να δεχτούν βροχή ερωτήσεων τόσο από τους δικαστές, όσο και από τον βασικό κατηγορούμενο τον οποίο αντιμετώπισαν με ψυχρότητα στην πρώτη τους εμφάνιση στο δικαστήριο τον προηγούμενο μήνα.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM