ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Bίντεο προσαγωγής από τα Εξάρχεια χθες το βράδυ ζητά να ελέγξει ο Πανούσης

Bίντεο προσαγωγής από τα Εξάρχεια χθες το βράδυ ζητά να ελέγξει ο Πανούσης Facebook Twitter
2

Την παρέμβαση του Γιάννη Πανούση προκάλεσε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε χθες το βράδυ στο Youtube.

Xρήστης καταγράφει από μπαλκόνι της οδού Στουρνάρη τη βίαιη προσαγωγή νεαρού στα Εξάρχεια όπου μπορεί κανείς να διακρίνει αστυνομικούς της ομάδας ΔΕΛΤΑ να σέρνουν νεαρό που προσαγάγουν με βίαιο τρόπο.

 

Για το περιστατικό φέρεται να ενημερώθηκε και ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας ο οποίος ζήτησε να ελεγχθεί άμεσα το συγκεκριμένο υλικό.

Ο χρήστης που το δημοσίευσε στο Youtube αναφέρει: Άγρια προσαγωγή με ξύλο σε έναν πιτσιρικά στην Στουρνάρη στην πύλη του ΕΜΠ. Εκείνος πεζός και τον κυνηγούσαν με τα μηχανάκια οι Δέλτα μέχρι που τον έριξαν κάτω. Tους φώναζε «είμαι ΑΕΚ ρε, έλα ένας μόνος σου», απάντησε ένας Δελτάς «εγώ είμαι 13» Ξεκίνησε όλο το μπουλούκι με τα μηχανάκια, τον έπιασαν και τον σάπισαν κυριολεκτικά στο ξύλο τον έσερναν στο πεζοδρόμιο. Καθώς τον έδερναν του φώναζαν «τώρα δεν είσαι ΑΕΚ ρε;»

2

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιές: Μάχη για να μη περάσουν στην Πάτρα οι φλόγες - Νύχτα τρόμου σε Χίο, Ζάκυνθο

Ελλάδα / Φωτιές: Μάχη για να μη περάσουν στην Πάτρα οι φλόγες - Νύχτα τρόμου σε Χίο, Ζάκυνθο

Για δεύτερη μέρα μαίνονται οι πυρκαγιές σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας - Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη για να μην φτάσει η φωτιά στην Πάτρα - Στη Χίο οι φλόγες έχουν μπει μέσα στο χωριό Κηπουριές
LIFO NEWSROOM