Μέρκελ: Ευελιξία στις ελληνικές μεταρρυθμίσεις, αρκεί να «βγάζουν νόημα»

Μέρκελ: Ευελιξία στις ελληνικές μεταρρυθμίσεις, αρκεί να «βγάζουν νόημα» Facebook Twitter
0

Η Ελλάδα έχει έναν ορισμένο βαθμό ευελιξίας σε ό,τι αφορά τις μεταρρυθμίσεις που θα υλοποιήσει, αλλά αυτά τα μέτρα πρέπει να «βγάζουν νόημα» για την ικανοποίηση των Ευρωπαίων εταίρων της, ανέφερε σήμερα η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, σύμφωνα με το Reuters.

«Το ερώτημα είναι αν μπορεί και αν θα εκπληρώσει η Ελλάδα τις προσδοκίες που έχουμε όλοι» δήλωσε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο Ελσίνκι.

«Μπορεί να υπάρξει διαφοροποίηση αναφορικά με τα μέτρα που μία κυβέρνηση επιλέγει αλλά στο τέλος το γενικό πλαίσιο πρέπει να βγάζει νόημα» τόνισε.

«Το είδαμε αυτό στην Ιρλανδία όταν η νέα κυβέρνηση άλλαξε μέρη του προγράμματος. Αλλά στο τέλος, η οικονομική σταθερότητα της χώρας πρέπει να αποκατασταθεί. Η Ελλάδα συνομιλεί με τους θεσμούς τώρα. Περιμένουμε για αυτές τις συνομιλίες. Και θα περιμένουμε για την αξιολόγηση των θεσμών», σημείωσε.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το αντίδοτο απέναντι στην ακρίβεια, είναι η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος»

«Δεν αρκεί μόνο να βρει κάποιος οποιαδήποτε δουλειά, αλλά το πώς, θα παντρέψουμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων με τις ανάγκες των εργαζομένων», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΙΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές στα ελληνοτουρκικά» - Πότε αναμένεται η συνάντηση με τον Ερντογάν

Όσα είπε ο πρωθυπουργός για τις σχέσεις της Ελλάδας με ΗΠΑ, Τουρκία και Ισραήλ, τον στόχο της αυτοδυναμίας, την τροπολογία για τη συνεπιμέλεια, την αναθεώρηση του Συντάγματος
THE LIFO TEAM