Σήμερα η δίκη Κασιδιάρη για το χαστούκι

Σήμερα η δίκη Κασιδιάρη για το χαστούκι Facebook Twitter
0

Σήμερα πρόκειται να δικαστεί ο Ηλίας Κασιδιάρης για το χαστούκι που είχε δώσει σε εκπομπή πριν από 2,5 χρόνια στη Λιάνα Κανέλλη.

Πάντως η δίκη που αρχικά ήταν να εκδικαστεί τον περασμένο Οκτώβριο αναμένεται να πάρει νέα αναβολή καθώς συνεχίζεται η αποχή των δικηγόρων.

 Ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής αντιμετωπίζει την κατηγορία κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος της βουλευτού του ΚΚΕ. Υπενθυμίζεται ότι ο Κασιαδιάρης είχε εξαφανιστεί μετά το χαστούκι για να γλυτώσει το αυτόφωρο ενώ όταν εμφανίστηκε υπέβαλλε μήνυση σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου, που ήταν παρούσα στην ίδια εκπομπή και της είχε εκσφενδονίσει ένα ποτήρι νερό.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτική / Παραιτήθηκε η Ιωάννα Γκελεστάθη από τη Νέα Δημοκρατία: Ανέφερε «πολιτικό, αξιακό και ψυχικό ρήγμα με την ηγεσία»

Η Ιωάννα Γκελεστάθη υπέβαλε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή της «από κάθε κομματική ιδιότητα συμπεριλαμβανομένης και αυτής του απλού μέλους» - Η ανάρτησή της
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό να ιδρώσουμε όλοι μαζί τη φανέλα»

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία διήρκεσε πάνω από έξι ώρες - Στο κλείσιμό του, ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα ενότητας και συνέχειας του κυβερνητικού έργου, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη συλλογικής προσπάθειας και προετοιμασίας για τις επόμενες πολιτικές μάχες
THE LIFO TEAM