«Ρεζίλι» ο Ρουμπινί στο Twitter

«Ρεζίλι» ο Ρουμπινί στο Twitter Facebook Twitter
3

 

«Ρεζίλι» ο Ρουμπινί στο Twitter Facebook Twitter

Ένα λάθος έφερε σε πολύ δύσκολη θέση τον γνωστό οικονομολόγο Νουριέλ Ρουμπινί, ο οποίος στην προσπάθεια του να στείλει προσωπικό μήνυμα μέσω Twitter, έκανε λάθος και ενημέρωσε περίπου 321.000 followers, ότι αναζητεί καυτές γυναίκες να του κάνουν συντροφιά.

Το Tweet ανέφερε: «Γουέντζι, χάρηκα που σε είδα χθες. Είμαι στο Σικάγο για δουλειά. Ελεύθερος απόψε. Ξέρεις καυτές κοπέλες που να είναι διαθέσιμες για δείπνο και ποτά; Ενημέρωσέ με...».

Ο Ρουμπινί κατέβασε αμέσως το tweet, όταν αντιλήφθηκε τι είχε κάνει, όμως κάποιοι είχαν προλάβει να το αποθηκεύσουν εκθέτοντας ακόμη περισσότερο τον καθηγητή Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.

Το σχετικό παρελθόν του Ρουμπινί είναι πάντως γνωστό αφού σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα διοργάνωσε πάρτι με κορίτσια συνοδείας στο τζακούζι του, κάνοντας τους γείτονες να καλέσουν τις αρχές λόγω της φασαρίας. Στον έλεγχο που έγινε αποκαλύφθηκε ότι το τζακούζι δεν είχε την απαιτούμενη άδεια με αποτέλεσμα να τον υποχρεώσουν να το καταστρέψει και να πληρώσει πρόστιμο.

Τech & Science
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ψάρια στη Σελήνη: Το φιλόδοξο σχέδιο της Γαλλίας για διαστημική ιχθυοκαλλιέργεια

Τech & Science / Ψάρια στη Σελήνη: Το σχέδιο της Γαλλίας για διαστημικές ιχθυοκαλλιέργειες

Το γαλλικό πρόγραμμα Lunar Hatch ετοιμάζεται να στείλει λαβράκια στο διάστημα, ανοίγοντας τον δρόμο για βιώσιμη τροφή σε αποστολές στη Σελήνη και τον Άρη – αλλά και σε απομονωμένες περιοχές της Γης
LIFO NEWSROOM
Ο δορυφόρος που θα «ζυγίσει» τα 1,5 τρισεκατομμύρια δέντρα του πλανήτη

Τech & Science / Ο δορυφόρος που θα «ζυγίσει» τα 1,5 τρισεκατομμύρια δέντρα του πλανήτη

Η σημασία της αποστολής είναι τεράστια, καθώς μέχρι σήμερα η εκτίμηση του αποθηκευμένου άνθρακα βασιζόταν σε μεμονωμένες μετρήσεις δέντρων και υπολογισμούς με σημαντικό περιθώριο σφάλματος
LIFO NEWSROOM
Τι μας δείχνουν τα πρώτα ίχνη ζωής εκτός της Γης;

Διάστημα / Βρέθηκαν όντως ίχνη εξωγήινης ζωής;

Τι ανακάλυψε ακριβώς το τηλεσκόπιο James Webb; Θα υπάρξει σύντομα κατοικήσιμος πλανήτης; Πόσο κοντά είμαστε στην κατάκτηση του Διαστήματος; Ο αστρονόμος και καθηγητής Φυσικής του Διαστήματος Ξενοφών Μουσάς εξηγεί τι σηματοδοτεί η ανακάλυψη του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ