Βούλτεψη: Υπάρχει σχέδιο ανωμαλίας

Βούλτεψη: Υπάρχει σχέδιο ανωμαλίας Facebook Twitter
4

 

Βούλτεψη: Υπάρχει σχέδιο ανωμαλίας Facebook Twitter

Σχέδιο ανωμαλίας το οποίο υφαίνεται μέσω δημοσκοπήσεων και ξεκίνησε μετά τις ευρωεκλογές, βλέπει  η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη.

Μιλώντας στον ANT1, η κα Βούλτεψη αμφισβήτησε τη δημοσκόπηση της public issue σύμφωνα με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται στην πρόθεση ψήφου με 11 μονάδες.

Σημείωσε δε ότι  τα δημοσιεύματα που έχουν κάνει τις τελευταίες ώρες την εμφάνισή τους στο Διαδίκτυο και αναφέρονται σε διαφωνίες στο επιτελείο του πρωθυπουργού και παραίτηση της ίδιας από το πόστο της, είναι προβοκάτσιες. "Έχουν πλέον ξεπεράσει τα όρια του γελοίου", είπε.

«Ενημερώνουμε τους διασπορείς ψευδών ειδήσεων ότι το μέτωπο είναι αρραγές και κάθε προσπάθεια να συγκαλυφθούν οι διαφωνίες των συνιστωσών θα πέσουν στο κενό», υπογράμμισε σε σχετική δήλωσή της η Σοφία Βούλτεψη, και κατέληξε: «Η προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα περάσει».

Στις δηλώσεις της κ. Βούλτεψη τις οποίες είχε κάνει και χθες απάντησε πάντως η εταιρεία η οποία έκανε την τελευταία δημοσκόπηση που δίνει ευρύ προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM