Διαδικτυακή καμπάνια για τους αγρότες που επλήγησαν από το ρωσικό εμπάργκο

Διαδικτυακή καμπάνια για τους αγρότες που επλήγησαν από το ρωσικό εμπάργκο Facebook Twitter
3

Οι Βέλγοι έχουν ξεκινήσει μια διαδικτυακή εκστρατεία για να υποστηρίξουν τους τοπικούς παραγωγούς που επλήγησαν από το Ρωσικό εμπάργκο στα βελγικά αχλάδια, μεταξύ άλλων εξαγώγιμων φαγητών και φρούτων από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις ΗΠΑ.

Η συγκεκριμένη κίνηση για τα αχλάδια "καίει" τους Βέλγους αγρότες, καθώς η ρωσική αγορά απορροφούσε το 40% της παραγωγής αχλαδιών στο Βέλγιο, το οποίο υπολογίζεται σε περίπου 150 εκατ. ευρώ.

Διαδικτυακή καμπάνια για τους αγρότες που επλήγησαν από το ρωσικό εμπάργκο Facebook Twitter

Χρησιμοποιώντας το hashtag #ShareAPear, οι Βέλγοι βγάζουν selfies με αχλάδια και προσπαθούν να ενισχύσουν την κατανάλωση αχλαδιών ώστε να αντισταθμιστεί σε κάποιο βαθμό η "χασούρα" των ντόπιων παραγωγών.

Το ρωσικό εμπάργκο σε προϊόντα από την ΕΕ και τις ΗΠΑ ήρθε ως απάντηση στα μέτρα που έχουν ληφθεί εναντίον της ρωσικής κυβέρνησης λόγω της Κριμαίας και της συνεχιζόμενης κρίσης στην ανατολική Ουκρανία.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Το σχέδιο Τραμπ για να κυριαρχεί ως το 2028: Συγκέντρωσε 600 εκατ. δολάρια, στοχεύει το 1 δισ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ οικοδομεί τεράστια πολιτική επιρροή ενόψει των ενδιάμεσων αμερικανικών εκλογών του 2026, επιδιώκοντας να διατηρήσει τον έλεγχο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και να διαμορφώσει τις εξελίξεις μέχρι και το 2028
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ
Ισραήλ: Βίαιη απομάκρυνση βουλευτή από το βήμα της Κνεσέτ που κατήγγειλε «γενοκτονία στη Γάζα»

Διεθνή / Ισραήλ: Βίαιη απομάκρυνση βουλευτή από το βήμα της Κνεσέτ που κατήγγειλε «γενοκτονία στη Γάζα»

Σε ανάρτησή του μετά το επεισόδιο, ο Οντέχ υποστήριξε πως η απομάκρυνσή του δεν σχετίζεται με παραβίαση κανονισμού, αλλά με την πολιτική ουσία των δηλώσεών του
LIFO NEWSROOM
Fake news στον Λευκό Οίκο: Ο Τραμπ παρουσίασε εικόνες από το Κονγκό ως «απόδειξη γενοκτονίας λευκών» στη Νότια Αφρική

Διεθνή / Fake news στον Λευκό Οίκο: Ο Τραμπ παρουσίασε εικόνες από το Κονγκό ως «απόδειξη γενοκτονίας λευκών» στη Νότια Αφρική

Το υλικό που παρουσίασε στον πρόεδρο Ραμαφόσα περιείχε φωτογραφίες από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό και ψευδείς ισχυρισμούς για νεκροταφεία λευκών αγροτών
LIFO NEWSROOM