Μεγάλη πυρκαγιά στην Κερατέα

Μεγάλη πυρκαγιά στην Κερατέα Facebook Twitter
Φωτό αρχείου
0

Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι Πυροσβέστες αλλά και οι κάτοικοι στην Κερατέα και συγκεκριμένα στις περιοχές Σάκα και Λάκιζα.


Η φωτιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και οι ισχυροί άνεμοι την έκαναν να εξαπλωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.


Τα πύρινα μέτωπα ήταν αρχικά δύο τα οποία πλέον έχουν ενωθεί και όσο νυχτώνει η επιχείρηση θα γίνεται όλο και πιο δύσκολη.

Στη μάχη της κατάσβεσης επιχειρούν  ελικόπτερα, αεροσκάφη και πάνω από 100 πυροσβέστες με 40 οχήματα. Δίπλα στην Πυροσβεστική βρίσκονται και οι κάτοικοι με τους εθελοντές οι οποίοι προσπαθούν να προστατεύσουν τις περιουσίες τους.



Κάτοικοι που μίλησαν σε τηλεοπτικά συνεργεία λίγο πριν αναγκαστούν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους καταγγέλουν πως πρόκειται για εμπρησμό και αναφέρουν πως τα δύο μέτωπα εμφανίστηκαν με μικρή διαφορά ώρας. 

Λίγα λεπτά μετά τις 8 το βράδυ ο δήμαρχος Λαυρίου ανέφερε πως ένα σπίτι έχει ήδη καεί και πως οι φλόγες απειλούν και δεύτερο

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΔΙΑΝΕΟΣΙΣ ΑΘΗΝΑ ΕΝΟΙΚΙΟ

Ελλάδα / Η «ακτινογραφία» της στεγαστικής κρίσης στην Ελλάδα: «Πρωταθλητές» στην ΕΕ στο κόστος στέγασης

Η μελέτη της διαΝΕΟσις και του ΙΟΒΕ καταγράφει την εκτίναξη του κόστους κατοικίας, τη μείωση της ιδιοκατοίκησης και την αυξανόμενη πίεση σε ενοικιαστές και νέους
THE LIFO TEAM
ΦΙΔΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ελλάδα / Ναύπακτος: Οδηγός βρήκε φίδι 2 μέτρων μέσα στο αυτοκίνητό της - «Ήταν τεράστιο, τρόμαξα πολύ»

«Το αυτοκίνητο έβγαζε καπνούς, το σταμάτησα στην άκρη, άνοιξα το καπό και ξαφνικά είδα το φίδι, το οποίο μόλις με είδε άρχισε να στριφογυρίζει», περιγράφει η οδηγός
THE LIFO TEAM
ΟΣΜΗ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗ ΕΛΕΓΧΟΣ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Άγνωστη η αιτία και η προέλευσή της - Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της Πυροσβεστικής

Η τελευταία ενημέρωση για την οσμή που έγινε αισθητή από το Λαγονήσι μέχρι τη Δραπετσώνα και από τη Γλυφάδα μέχρι τη Νέα Σμύρνη, την Καλλιθέα και τον Άγιο Δημήτριο
THE LIFO TEAM