Νέο video-σοκ του Ερντογάν με ξύλο σε διαδηλωτή

Νέο video-σοκ του Ερντογάν με ξύλο σε διαδηλωτή Facebook Twitter
1

Πυροδοτεί τις αντιδράσεις κατά του Ερντογάν νέο video που δόθηκε στη δημοσιότητα, στο οποίο φαίνεται η βίαιη συμπεριφορά των ανδρών της ασφαλείας του κατά διαδηλωτών, την ώρα που τον φυγαδεύουν σε σούπερ μάρκετ για να σωθεί από την οργή του κόσμου.

Στο video διακρίνεται ο Τούρκος Πρωθυπουργός να προσπαθεί να αρπάξει διαδηλωτή από το κεφάλι ενώ ακούγεται μια φωνή να λέει: «Γιατί φεύγεις σπέρμα του Ισραήλ;».

Σύμφωνα με αντιπολιτευόμενα μέσα, ο υβριστικός αυτός χαρακτηρισμός ειπώθηκε από τον Ερντογάν. Ο διαδηλωτής δέχεται στη συνέχεια τις «περιποιήσεις» των ανδρών της ασφαλείας του.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

National Geographic: «Οι προορισμοί που αγαπήσατε περισσότερο το 2025» - Το ελληνικό αξιοθέατο στη λίστα των «8»

Διεθνή / National Geographic: «Τα μέρη που αγαπήσατε περισσότερο το 2025» - Το ελληνικό αξιοθέατο στη λίστα των «8»

«Από τα εθνικά πάρκα έως τα αρχιτεκτονικά θαύματα, το 2025 μας χάρισε αμέτρητα μέρη για να ερωτευτούμε με την πρώτη ματιά. Ας ρίξουμε μια ματιά στους προορισμούς που κατέκτησαν την κορυφή της ταξιδιωτικής σας λίστας»
THE LIFO TEAM
NBC News: Ο Νετανιάχου σκοπεύει να ενημερώσει τον Τραμπ για πιθανές νέες επιθέσεις κατά του Ιράν

Διεθνή / NBC News: Ο Νετανιάχου σκοπεύει να ενημερώσει τον Τραμπ για πιθανές νέες επιθέσεις κατά του Ιράν

«Ισραηλινοί αξιωματούχοι ανησυχούν ολοένα και περισσότερο για την επέκταση της παραγωγής του ιρανικού προγράμματος βαλλιστικών πυραύλων» μεταδίδει το δίκτυο
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια