Αντιδράσεις για την πώληση του ΟΛΘ

Αντιδράσεις για την πώληση του ΟΛΘ Facebook Twitter
0

Αντίθετους βρήκε τους βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής η πρόταση του ΤΑΙΠΕΔ για πώληση πλειοψηφικού μετοχικού πακέτου του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης.

Το ΤΑΙΠΕΔ κατέβηκε με πρόταση του 67% των μετοχών του ΟΛΘ και αναθεώρησης της υφιστάμενης σύμβασης παραχώρησης. Το ελληνικό Δημόσιο θα παραμείνει μέτοχος του 7% των μετοχών της ΟΛΘ Α.Ε.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Πάρις Κουκουλόπουλος, αντιτάχθηκε σ' αυτό το πλάνο και παρουσίασε την εναλλακτική πρόταση του ΠΑΣΟΚ για την αξιοποίηση του ΟΛΘ, η οποία συνίσταται στην πώληση μειοψηφικού ποσοστού μετοχών (ως 24%) και παραχώρηση δραστηριοτήτων.

Στο ίδιο μήκος κύματος, δηλαδή κατά της πώλησης και υπέρ της παραχώρησης δραστηριοτήτων σε στρατηγικούς εταίρους, τάχθηκαν χθες και οι βουλευτές της ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης και Γιώργος Ορφανός.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΔΙΑΝΕΟΣΙΣ ΑΘΗΝΑ ΕΝΟΙΚΙΟ

Ελλάδα / Η «ακτινογραφία» της στεγαστικής κρίσης στην Ελλάδα: «Πρωταθλητές» στην ΕΕ στο κόστος στέγασης

Η μελέτη της διαΝΕΟσις και του ΙΟΒΕ καταγράφει την εκτίναξη του κόστους κατοικίας, τη μείωση της ιδιοκατοίκησης και την αυξανόμενη πίεση σε ενοικιαστές και νέους
THE LIFO TEAM
ΦΙΔΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ελλάδα / Ναύπακτος: Οδηγός βρήκε φίδι 2 μέτρων μέσα στο αυτοκίνητό της - «Ήταν τεράστιο, τρόμαξα πολύ»

«Το αυτοκίνητο έβγαζε καπνούς, το σταμάτησα στην άκρη, άνοιξα το καπό και ξαφνικά είδα το φίδι, το οποίο μόλις με είδε άρχισε να στριφογυρίζει», περιγράφει η οδηγός
THE LIFO TEAM
ΟΣΜΗ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗ ΕΛΕΓΧΟΣ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Άγνωστη η αιτία και η προέλευσή της - Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της Πυροσβεστικής

Η τελευταία ενημέρωση για την οσμή που έγινε αισθητή από το Λαγονήσι μέχρι τη Δραπετσώνα και από τη Γλυφάδα μέχρι τη Νέα Σμύρνη, την Καλλιθέα και τον Άγιο Δημήτριο
THE LIFO TEAM