Σε έκταση όσο 58 «Ελλάδες» ψάχνουν πλέον το αεροσκάφος

Σε έκταση όσο 58 «Ελλάδες» ψάχνουν πλέον το αεροσκάφος Facebook Twitter
0

Πέρασαν ήδη 11 ημέρες από την εξαφάνιση του αεροσκάφους των Μαλαισιανών Αερογραμμών με τους 239 επιβαίνοντες και ενώ οι εικασίες είναι πολλές, δεν υπάρχει ακόμη κάποια πληροφορία που να ρίχνει φως στην υπόθεση. Ακόμη και το σενάριο της αεροπειρατείας αποδυναμώνεται πλέον αφού ο υπουργός Μεταφορών της Μαλαισίας διαβεβαίωσε ότι μεταξύ των επιβατών δεν υπάρχει κάποιος με ύποπτο ή επιβαρυμένο προφίλ.

Σε συνέντευξη Τύπου, σήμερα Τετάρτη, ο υπουργός δήλωσε ότι ελήφθησαν τα αποτελέσματα ελέγχων των προφίλ, χωρίς να υπάρχει κανένα που να δίνει κάποια σημαντική πληροφόρηση.

Η έρευνα για να εντοπιστούν ίχνη του αεροσκάφους έχει πλέον επεκταθεί και καλύπτει έκταση 7,7 εκατομμυρίων τετραγωνικών χιλιομέτρων, περίπου όση είναι και η έκταση της Αυστραλίας ή περίπου 58 φορές η έκταση της Ελλάδας.

«Είναι σα να ψάχνουμε μια καρφίτσα στη θάλασσα», δήλωσε αξιωματούχος που συμμετέχει στις έρευνες δίνοντας και το μέγεθος της δυσκολίας του εγχειρήματος.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Διεθνή / Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Η ανακοίνωση του γραφείου του Ισραηλινού πρωθυπουργού μετά την παρουσίαση οδικού χάρτη για την κατάπαυση του πυρός και την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα
NEWSROOM
Ρωσία: Επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Διεθνή / Ρωσία: Nέα επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Η χώρα έχει εντείνει τις επιθέσεις εναντίον των ουκρανικών ενεργειακών υποδομών - Συνεχείς διακοπές ρεύματος, περιορισμοί στη χρήση του και σοβαρές ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης
NEWSROOM