Έψαξαν τα σπίτια του κυβερνήτη και του συγκυβερνήτη του Μπόινγκ

Έψαξαν τα σπίτια του κυβερνήτη και του συγκυβερνήτη του Μπόινγκ Facebook Twitter
0

Έρευνα στο σπίτι του συγκυβερνήτη του Μπόινγκ της Malaysia Airlines πραγματοποίησαν οι αστυνομικές αρχές της Μαλαισίας, λίγες ώρες μετά τη δήλωση του Πρωθυπουργού της χώρας ότι το αεροσκάφος εξετράπη σκόπιμα από την πορεία του.

Υψηλόβαθμος αξιωματικός είπε ότι ερευνήθηκε το σπίτι του συγκυβερνήτη ενώ προηγουμένως είχε γίνει έρευνα και στο σπίτι του 53χρονου κυβερνήτη του αεροσκάφους.

«Προς το παρόν δεν αποκλείουμε κανένα κίνητρο», είπε η πηγή αυτή, καθώς προηγουμένως ο Πρωθυπουργός της Μαλαισίας είχε επιβεβαιώσει ότι κάποιος απενεργοποίησε τα συστήματα εντοπισμού του αεροσκάφους, λίγη ώρα αφότου απογειώθηκε από την Κουάλα Λουμπούρ.

Εν τω μεταξύ, η Ινδία ανακοίνωσε σήμερα ότι διέκοψε τις έρευνές της για το Boeing και ότι αναμένει νέες οδηγίες για τα σημεία όπου θα πρέπει να επικεντρωθεί στο εξής.

«Η επιχείρηση διακόπηκε. Αναμένουμε νέες οδηγίες από τη Μαλαισία. Στις έρευνες του Σαββάτου δεν εντοπίστηκε τίποτα», είπε ο Χάρμιτ Σινγκ, ο εκπρόσωπος των ινδικών ενόπλων δυνάμεων για τα νησιά Άνταμαν και Νίκομπαρ. Την ινδική συνδρομή στις έρευνες είχε ζητήσει η Μαλαισία υποδεικνύοντας την περιοχή στην οποία αυτές έπρεπε να γίνουν.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Αυξάνονται οι αιωνόβιοι στη χώρα - 2.000 περισσότεροι σε σχέση με πέρυσι

Διεθνή / Ιταλία: Αυξάνονται οι αιωνόβιοι στη χώρα - 2.000 περισσότεροι σε σχέση με πέρυσι

Η μεσογειακή διατροφή θεωρείται εδώ και δεκαετίες ο βασικός παράγοντας μακροζωίας των Ιταλών, σε συνδυασμό με τους ισχυρούς κοινωνικούς δεσμούς και ένα σύστημα υγείας που θεωρείται γενικά ποιοτικό
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Αναστάτωση στα αεροδρόμια με περισσότερες από 1.000 πτήσεις να ακυρώνονται λόγω του shutdown

Διεθνή / ΗΠΑ: Αναστάτωση στα αεροδρόμια με περισσότερες από 1.000 πτήσεις να ακυρώνονται λόγω του shutdown

Παρότι οι αεροπορικές είχαν μόλις 48 ώρες για να τροποποιήσουν τα προγράμματά τους, δήλωσαν υποστηρικτικές προς το σχέδιο της κυβέρνησης, επισημαίνοντας την ανάγκη να διαφυλαχθεί η ασφάλεια
LIFO NEWSROOM
ΛΟΥΒΡΟ ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διεθνή / «Το Λούβρο δεν είναι μουσείο του 21ου αιώνα»: Σε εφαρμογή το σχέδιο για την ασφάλεια μετά τη ληστεία

Η πρόεδρος και διευθύντρια του Λούβρου δήλωσε σήμερα πως το μουσείο χρειάζεται περισσότερο από ποτέ έναν μετασχηματισμό, για να γίνει «ένα μουσείο του 21ου αιώνα»
LIFO NEWSROOM