Σήμερα η απόφαση για Κοντομηνά

Σήμερα η απόφαση για Κοντομηνά Facebook Twitter
3

Το Δικαστικό Συμβούλιο καλείται σήμερα να αποφασίσει για την προφυλάκιση ή μη του επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, μετά τη διαφωνία που προέκυψε χθες μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέως.

Ελεύθερος με όρους ο Χαρ. Γιαγκούδης

Εν τω μεταξύ ελεύθερος με όρους αφέθηκε μετά την απολογία του το πρώην στέλεχος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Χαράλαμπος Γιαγκούδης.

Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκε η καταβολή χρηματικής εγγύησης 10.000 ευρώ, απαγόρευση  εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 45χρονος πρώην υπάλληλος ως μέλος υποεπιτροπής αξιολόγησης Επενδύσεων, εμπλέκεται σε ένα δάνειο προς τον Δημήτρη Κοντομηνά, δύο προς το ζεύγος Γριβέα και ένα προς τον Λαυρέντη Λαυρεντιαδη.

Ο κ. Γιαγκούδης αρνείται την κατηγορία που του αποδίδεται και τονίζει ότι προέβη στην αξιολόγηση των επίμαχων εταιρειών με βάση τα οικονομικά δεδομένα της εποχής και την τότε οικονομική τους εικόνα, επισημαίνοντας τις ενδείξεις και αντενδείξεις για κάθε δάνειο.

Όπως υποστηρίζει ακόμη, τα δάνεια για τα οποία εισηγήθηκε ήταν ενήμερα ως το 2012.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χίος: Έρευνες για 32χρονο κρατούμενο που έπεσε από πλοίο

Ελλάδα / Χίος: Έρευνες για 32χρονο κρατούμενο που έπεσε από πλοίο

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ ο κρατούμενος, ο οποίος κατηγορείται για υπόθεση διακίνησης μεταναστών, κατά τη διάρκεια της μεταγωγής του στη Μυτιλήνη εξήλθε στο κατάστρωμα και έπεσε στη θάλασσα
LIFO NEWSROOM