Διαφήμιση με τη φωτογραφία του Σνόουντεν στα λεωφορεία της Ουάσινγκτον

Διαφήμιση με τη φωτογραφία του Σνόουντεν στα λεωφορεία της Ουάσινγκτον Facebook Twitter
1

«Ευχαριστούμε, Έντουαρντ Σνόουντεν», είναι η διαφήμιση που έκανε την εμφάνισή της σε λεωφορεία στην Ουάσιγκτον. Πρόκειται για εκστρατεία μη κερδοσκοπικής οργάνωσης υπέρ των αποκαλύψεων του πρώην πράκτορα της NSA που διέφυγε στη Ρωσία. Επιδιώκει να αφυπνίσει τους πολίτες για τις πρακτικές παρακολούθησης των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών.

«Είναι ώρα να σταματήσει η NSA να ψάχνει τα email μου και τα τηλεφωνήματά μου. Ποτέ δεν έδωσα άδεια για κάτι τέτοιο. Οι Αμερικανοί πολίτες δεν το θέλουν. Και θέλω όσοι βλέπουν το λεωφορείο να ξέρουν πως εκατομμύρια άλλοι σκέφτονται το ίδιο πράγμα», λέει εκπρόσωπος της οργάνωσης Partnership for Civil Justice Fund.

 

Η Επιτροπή της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα ενέκρινε σχέδιο ψηφίσματος κατά της υπερβολικής ηλεκτρονικής παρακολούθησης. Τη σχετική πρόταση είχαν υποβάλει η Γερμανία και η Βραζιλία. «Για πρώτη φορά στο πλαίσιο του ΟΗΕ, το ψήφισμα αυτό κατηγορηματικά ορίζει πως τα δικαιώματα που απολαμβάνουν οι άνθρωποι εκτός του διαδικτύου θα πρέπει να προστατεύονται και στο διαδίκτυο», ανέφερε ο Γερμανός πρέσβης στον ΟΗΕ. Το σχέδιο ψηφίσματος αναμένεται να τεθεί σε ψηφοφορία στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών μέσα στον επόμενο μήνα.

Πηγή: Euronews

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισραήλ και Τουρκία στη Συρία: Στρατηγικές κινήσεις και κίνδυνος σύγκρουσης

Ανάλυση / Ισραήλ και Τουρκία στη Συρία: Στρατηγικές κινήσεις και κίνδυνος σύγκρουσης

Ισραήλ και Τουρκία επιδιώκουν να αποφύγουν άμεση σύγκρουση στη Συρία, όμως η αυξανόμενη στρατιωτική τους παρουσία και οι αντίθετες στρατηγικές μπορεί να οδηγήσουν σε περιορισμένες συγκρούσεις
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Φρίντριχ Μερτς: Ποιος είναι ο φιλόδοξος Χριστιανοδημοκράτης που «σκόνταψε» στην πορεία προς την καγκελαρία

Διεθνή / Φρίντριχ Μερτς: Ποιος είναι ο φιλόδοξος Χριστιανοδημοκράτης που «σκόνταψε» στην πορεία προς την καγκελαρία

Ο Μερτς ορκίστηκε καγκελάριος - Αναδείχθηκε πρώτος στις γερμανικές εκλογές και αναμενόταν να γίνει ο επόμενος καγκελάριος, όμως στην πρώτη ψηφοφορία δεν εξασφάλισε την απαιτούμενη πλειοψηφία
LIFO NEWSROOM
Απόδραση από το Αλκατράζ: Πόσο επηρεάστηκε ο Τραμπ από την ταινία και διέταξε την επαναλειτουργία του;

Διεθνή / Απόδραση από το Αλκατράζ: Πόσο επηρεάστηκε ο Τραμπ από την ταινία και διέταξε την επαναλειτουργία του

Πρώτα η ταινία προβλήθηκε σε τοπικό δίκτυο της Φλόριντα, όπου πέρασε το Σαββατοκύριακο ο Τραμπ - Την επόμενη ημέρα ο Αμερικανός πρόεδρος απαίτησε να ανοίξει και πάλι το Αλκατράζ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
<<Πρόκειται για εκστρατεία μη κερδοσκοπικής οργάνωσης υπέρ των αποκαλύψεων του πρώην πράκτορα της NSA που διέφυγε στη Ρωσία.>> Η συνεχής διαπάλη του Λευκού Οίκου ενάντια στο Πεντάγωνο!Καλοοοοοοοοοοό!!!