14 νεκροί από καταιγίδα στη Σαρδηνία

14 νεκροί από καταιγίδα στη Σαρδηνία Facebook Twitter
0

14 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και εκατοντάδες αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους εξαιτίας των ισχυρών καταιγίδων που έπληξαν τη Σαρδηνία.

Από τη θεομηνία υπάρχουν και αγνοούμενοι ο αριθμός των οποίων δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί  ενώ εξακολουθούν να καταγράφονται προβλήματα στην ηλεκτροδότηση και τις οδικές και τις θαλάσσιες συγκοινωνίες.



 «Δεν έχουμε ζήσει παρόμοια κατάσταση εδώ και δεκαετίες» δήλωσε αξιωματούχος της Πολιτικής Προστασίας στο νησί.

Όπως μετέδωσε το BBC, πολλοί κάτοικοι του νησιού χρησιμοποίησαν τα κοινωνικά δίκτυα προκειμένου να προσφέρουν βοήθεια ή και στέγη σε ανθρώπους που την είχαν ανάγκη.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πυροβολούν κατευθείαν εναντίον των διαδηλωτών»: Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν την αιματηρή καταστολή στο Ιράν

Διεθνή / «Πυροβολούν κατευθείαν εναντίον των διαδηλωτών»: Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν την αιματηρή καταστολή στο Ιράν

Πολλοί μάρτυρες αναφέρουν σωρούς από πτώματα σε νοσοκομεία ή σε εγκαταστάσεις νεκροτομείων, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις οι οικογένειες έπρεπε να πληρώσουν για να παραλάβουν τους νεκρούς τους
THE LIFO TEAM